|
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Політика, культура, економіка, право тощо . . . |
||
|
Re: Мої улюблені фільми....
Користувач: Сармат1 (IP-адреса прихована)
Дата: 23.11.2009 20:15 Пінгвінг, можу тобі порадити, щоби качати багато фільмів з торренту, якщо він вже на один логін не хоче качати, знову реєструватись на іншу поштову скриньку і качати на новий логін.
Раджу тобі скачати і подивитись кіно "Перед судом истории" 1964г. про русского националиста В.В.Шульгіна, який достойно тримався весь фільм. Важливі його слова про те,чому вони не змогли організувати оппозицію до жидівсько-більшовицької влади у Росії. 1. Через внутрішні чвари. 2. Відсутність лідера. 3. Відсутність програми. Тобто повністю все те, що є на цьому форумі і в Україні. Re: Мої улюблені фільми....
Користувач: пінгвінг (IP-адреса прихована)
Дата: 24.11.2009 17:58 цей торент можей не проти
але вимагає щоб приходили на реєстрацію о 5 ранку Re: Мої улюблені фільми....
Користувач: gastello1 (IP-адреса прихована)
Дата: 24.11.2009 23:54 этот фильм есть у бругера,закачал без проблем,выложил в ДС,можно скачать у меня Re: Мої улюблені фільми....
Користувач: LediYagusya (IP-адреса прихована)
Дата: 15.12.2009 03:31 [volynnews.com]
андальний серіал «Недоторкані» бояться дивитися волинські депутати. ВІДЕО 4 грудня, 14:00 «Хіт сезону», «Бомба» - говорять про скандальний серіал «Недоторкані». Він перевершив «95-й Квартал». Його бояться запускати телебачення, його ненавидить політична еліта і народні депутати. «ВН» опитали депутатів Луцькради та Волиньради: чи бачили обранці жорстоку, але таку смішну політичну сатиру? Із двадцяти лише двоє переглянули «Недоторканих». Хто не бачив – той все одно знає, про що серіал. А хто бачив, ті зло сказали: «Ну, не можна вже так…» 16-серійний «Недоторкані» створений Валентином Опалевим, одним з авторів «Довгоносиків». Серіал відзняли на замовлення телеканалу «Україна», але так і не потрапив в ефір. У серіалі - убивчі жарти над усіма кандидатами в президенти України. Починаючи із першої серії «Недоторканих», кожні дві години «ВН» показуватиме нову серію. [www.youtube.com] Редаговано 1 раз. Останній раз 15.12.2009 05:37 користувачем LediYagusya. Re: Мої улюблені фільми....
Користувач: gastello1 (IP-адреса прихована)
Дата: 15.12.2009 19:15 смотрел,нужный фильм,ибо много людей еще застряло в детстве,которых учат через игры,а взрослых "деток",через юмор,может поможет? Re: Мої улюблені фільми....
Користувач: Анархист (IP-адреса прихована)
Дата: 15.12.2009 20:24 Квентин Тарантино назвал лучшие, по его мнению, фильмы 2009 года:
1. «Звездный путь» – режиссер Дж. Дж. Абрамс. 2. «Затащи меня в ад» – режиссер Сэм Рейми. 3. «Приколисты» – режиссер Джудд Аппатоу. 4. «Мне бы в небо» – режиссер Джейсон Рейтман. 5. «Шоколад» – режиссер Прачья Пинкаю. 6. «Типа крутой охранник» – режиссер Джоди Хилл. 7. «Сокровище» – режиссер Ли Дэниелс. 8. «Образование» – режиссер Лоне Шерфиг. [ura-inform.com] ________________________________________________________________________ ![]() Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 16.12.2009 18:37 "Алиса в стране чудес" от ярчайшего и самого лучшего психа-режиссёра на свете - Тима Бартона, официальный трейлер:
[www.youtube.com] ________________________________________________________________________ ![]() Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 20.12.2009 13:53 Фильм "Эндшпиль" неплохой про Бильдербергский клуб. Я сначала с этой ссылки качал
[letitbit.net] Но было слишком долго. И я с торрента скачал. Документальный Фильм-катастрофа "Земля 2100" дает интересный сценарий будущего экологической катастрофы. Немного нудноватый и туповатый. Но если увеличить скорость прокрутки в 2 раза, то неплохо смотрится. Зомбирует американцев, пропагандируя будущую катастрофу, что приводит к идее необходимости сокращения населения Земли. Re: Мої улюблені фільми....
Користувач: Хома (IP-адреса прихована)
Дата: 20.12.2009 21:33 В Грузії новий мультсеріал "Самсонадзе". Плагіат на "Сімпсонів"
Промо-ролик: [www.youtube.com] Це п..ць! Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 21.12.2009 14:18 Хоча зараз, в основному пишеться быльше критики на адресу фільму "Аватар" (і хлопці там якісь блакитні), але мені він, в основному сподобався. По перше я взагалі люблю наукову фантастику, по друге мені подобаються більшість попередніх фільмів Джеймса Кемерона ("Титанік", Терминатор 1 и 2", "Чужі - не дуже, мені не страшно), по третє там показані дуже важливі речі.
Це плем'я аватарів мені чимось нагадало наших пращурів арійців. Своїм єднанням і гармонією з природою і усім своїм народом. З єдиною відмінністю - наші пращури не змогли відстояти свою землю і свою віру, а автарці змогли, навіть зі стрілами проти бомб. Фантастика. Re: Мої улюблені фільми....
Користувач: cannabis001 (IP-адреса прихована)
Дата: 31.12.2009 11:04 Zeitgeist положил начало моему "просветлению". Очень уважаю этот фильм!
Пару недель назад смотрел "Бесславные ублюдки". Фильм полезный - очень красочно показывается жестокость евреев! Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 31.12.2009 11:10 Мне "ублюдки" понравились, смеялся, хотя местами и нудновато было. ________________________________________________________________________ ![]() Re: Мої улюблені фільми....
Користувач: cannabis001 (IP-адреса прихована)
Дата: 31.12.2009 11:50 Кстати, когда 1-ый раз смотрел "Список Шиндлера", сразу удивили картины повального убийства евреев Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 25.01.2010 23:21 “Фільм Квентіна Тарантіно “Безславні виродки” (Inglourious Bastards) визнаний найкращою картиною 2009 року за версією Гільдії кіноакторів США.
Окрім головного призу “Безславні виродки” отримали кілька інших призів. Стрічка, в якій у головній ролі знявся Бред Пітт, була удостоєна нагороди за кращий підбір акторів. Він у пародійному стилі розповідає про групу єврейських месників, які десятками вбивають нацистів і знімають з них скальпи, а в кінці розстрілюють Гітлера і його найближчих соратників. “Безславні виродки” на майбутній церемонії вручення нагород Американської кіноакадемії претендують на 7 “Оскарів”, у тому числі і в номінації “кращий фільм року”. На думку багатьох критиків, визнання стрічки Гільдією кіноакторів — найкращий індикатор того, що і на “Оскарі” все буде добре.” [gazeta.ua] Про цей фільм я вже писав, хто ще не дивився раджу подивитись цей "шедевр" світового кіно. Ось що таке хуцпа у світовому масштабі і як на наших очах переписується історія. Через декілька десятків років будуть казати, що так воно і було, що основний вклад у перемогу над Гітлером, який вбив 6 млн.євреєв (бо так було написано у їх давніх релігійних книгах), вніс десяток єврейських месників-диверсантів, які були основою партизанського руху в Європі, вбили Гітлера, Гебельса і усю німецьку верхівку, що разом зібралась в кінотеатрі у Франції, де власницею кінотарта була єврейка!? І звичайно, що допомогали німцям вбивати євреїв в концтаборах українці — див.гілку “Свободу Дем”янюку!”. Повірте, у таку саму вигадану історію про минулі часи, на сотні і тисячі років тому, заставляють вірити нас і зараз. Re: Мої улюблені фільми....
Користувач: СЕРЖАНТ ЮДЕНКO (IP-адреса прихована)
Дата: 25.01.2010 23:42 пора готовиться к весне
Виртуальная страсть Эротика Фэнтези Фильм-нуар Оригинальное название: Virtual Girl 2: Virtual Vegas Корпорация «Виртуком» изобрела аттракцион «Виртуальные радости», позволяющий каждому пережить невероятные любовные приключения в бесконечном виртуальном пространстве, где грезы реальны как сама жизнь. Воспользуйтесь им и вы, но будьте осторожны! Сенсационный проект недоработан, и забавы с ним могут привести к непредсказуемым последствиям! Режиссёр: Ричард Габай В ролях: Сьюзэн Фитерли, Эмбер Ньюман, Jason Schnuit, Брэд Бартрэм, Shyra Deland, Артур Робертс, А. Майкл Болдуин, Ричард Габай, Марк Гордон, Кристен Андреотти Год: 2001 Страна: США Мировая премьера: 10 ноября 2001 Продолжительность: 01:24:32 Перевод: Профессиональный (многоголосый, закадровый) ====================================================================== поднимите мине брови
ато ни..нивижу... Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 27.01.2010 11:05 3 февраля 2010 г. Кировский федеральный суд Санкт-Петербурга вынесет Душенову приговор за фильм «Россия с ножом в спине»
[www.rusnabat.com] Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 15.02.2010 19:20 "Агора"
[www.berloga.net] Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 07.03.2010 08:52 Кстати, никто не написал, понравился ли фильм "Агора". Довольно реально описаны слбытия разгрома христианством по предводительством "святого" Кирилла язычества, культуры, науки и Александрийской библиотеки.
Еще мне нравится сериал "Ликвидация". Крылатые фразы из фильма: Гоцман Давид Маркович: - Картина маслом! - Не расчесывай мне нервы! Сергей Маковецкий - Фима Тетя Песя: - Я вас умоляю, Вы же знаете за Эммика: он если не сломает, то уронит и как раз таки не помимо пальца, а на самые ноги! - Вот уважаю Вас, но пфу Вам под ноги за Ваше каменное сердце! Фима Петров: - Шо ты мне истерику мастыришь? В Одессе будет памятник Давиду Гоцману - [h.ua] 95 квартал - "Коалиция. Столица - Одесса." - [www.youtube.com] Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 07.03.2010 08:53 У Лены Кравец в этом выступлении 95 квартала, кстати, видно украшение, похожее на свастику. Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 07.03.2010 12:07 "Ликвидация" мне тоже понравилась, колоритные персонажи такие. Ещё недавно "Смерть шпионам" смотрел, первую и вторую части. Тоже ничего так. ________________________________________________________________________ ![]() Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 11.04.2010 16:14 Документальные фильмы "Криминальная Украина" и "Американское шоу" неплохие. Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 12.07.2010 20:11 Мне нравится фантастика. Серия Хищник-1, Хищник-2, Хищник-Чужой, например, нравится.
Но мне не нравится, когда хорошую серию евреи портят своим протекционизмом. В последний фильм Хищники засунули на главную роль еврея Эдриана Броуди. "Отец Эдриана — потомок еврейских эмигрантов из Польши, мать родилась в Будапеште, она еврейка по материнской линии." [www.jewish.ru] Этот еврей со своим характерным еврейским шнобелем, и постоянно плаксиво-перепуганным выражением лица испортитл хороший сюжет. Еще и в сюжете фигурирует еврейская спецназовка. Короче эти двое положительных героя - еврей по крови и еврейка по сюжету - всех покрошили на салат. [kino.ukr.net] Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 13.07.2010 10:11 Замечательный мультик про чиновников
[www.youtube.com] ________________________________________________________________________ ![]() Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 22.07.2010 23:15
Участника съемочной группы «Доктора Хауса» на работе заставляли нюхать кокаин, пить текилу, ходить в стрип-клубы и участвовать в сексуальных оргиях в трейлере. Свои страдания он оценил в миллион долларов. [gazeta.ru] Ужас, ну не идиот? Я б ещё доплатил бы за такую работу!!!! ________________________________________________________________________ ![]() Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 31.07.2010 12:19 "Леонардо Ді Капріо не зніматиметься в одній з головних ролей у Мела Гібсона в його поки що безіменній сазі про вікінгів.
Джерело в оточенні актора повідомляє, Леонардо вважає, що робота з режисером, замішаним у скандалі з побиттям Оксани Григор'євої та її дитини, може погано позначитися на його репутації." [tsn.ua] Думаю, это скорее происки евреев против антисемита Мела Гибсона "Заради Бар ДіКапріо прийме іудаїзм Зірка Голлівуду Леонардо ДіКапріо має намір пройти гіюр (перехід в іудаїзм) для того, щоб одружитися з відомою ізраїльською моделлю Бар Рафаелі, з якою його зв'язують багатолітні романтичні стосунки. В ході свого торішнього візиту до Ізраїлю актор відвідав батьків нареченої і ті заявили: вони не дозволять своїй дочці вийти заміж за чоловіка, який не є євреєм. Звістка про перехід голлівудської легенди в іудаїзм обурила арабський світ, який обожнює фільм "Титанік" і виконавця головної ролі ДіКапріо." [tsn.ua] Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 31.07.2010 12:23 Отец Мела Гибсона — католик-традиционалист, известный своими крайне консервативными взглядами, которые и побудили его в своё время переселиться в Австралию. Так, он утверждает, что Второй Ватиканский собор был следствием заговора евреев с масонами, а Холокост — всего только выдумка сионистов. Гибсона не раз критиковали за то, что он отказывается осудить реакционные взгляды отца. Он объяснял, что «его отец — это его отец, а то, что кому-то не нравятся взгляды его отца, это не его проблемы». Про критика из газеты New York Times, который осуждал высказывания Гибсона-старшего, актёр заметил: «Я хочу убить его. Я хочу подвесить его внутренности на палке. Я хочу убить его собаку». Про одного из своих биографов Гибсон сказал: «Я не думаю, что Бог позволит ему встать у меня на дороге. Он заслуживает смерти».
В 1984 году Гибсон был оштрафован на четыреста долларов и на три месяца лишён водительских прав за нахождение за рулём в состоянии опьянения. Со слов актёра, пристрастие к алкоголю чуть было не довело его до самоубийства. Тем не менее, 28 июля 2006 Мел Гибсон снова был арестован за управление автомобилем в нетрезвом виде: актёр сидел за рулём с открытой бутылкой текилы. Во время ареста Гибсон позволил себе антисемитские высказывания о том, что евреи были причиной всех войн в истории, что послужило поводом для критики со стороны еврейских организаций, а также достаточно суровых заявлений от некоторых кинокомпаний. Вскоре Мел Гибсон принёс публичные извинения за эти слова. [ru.wikipedia.org] Re: Мої улюблені фільми....
Дата: 04.08.2010 10:41 Кин-дза-дза!
- Когда фильм был почти снят, к власти в СССР пришёл К. У. Черненко. Чтобы фильм не запретили, Данелия и Габриадзе решили переозвучить слово «Ку», которое совпадало с инициалами генерального секретаря ЦК КПСС, на какое-нибудь другое слово. Стали думать. Выдвигались варианты «Ка», «Ко», «Кы» и др. Пока думали, Черненко не стало (Константин Устинович пробыл у власти чуть более года: с февраля 1984 по март 1985). Так слово «Ку» осталось в фильме. - По сценарию Скрипач вёз не уксус, а чачу. Так, на Альфу вместо Земли герои в сценарии попали из-за того, что перепились и промахнулись. Когда фильм уже был снят, как раз развернулась антиалкогольная кампания, и чачу заменили на уксус, а причиной попадания на Альфу сделали обычную неудачу. - Фильм должен был сниматься в пустыне Каракумы, однако произошла ошибка, и груз пепелацев, отправленный туда по железной дороге, потерялся в пути. По накладным его не нашли, так как в них было написано «груз пепелацы». Соответственно, железнодорожники, не зная, что такое пепелацы, не могли их отыскать. В результате директору «Мосфильма» пришлось подключать КГБ. Пепелацы были найдены лишь спустя полтора месяца во Владивостоке. Из-за этого происшествия фильм, вместо запланированных в пустыне съёмок весной, снимался там летом в самую жару. - Слово «ку» совпадает с португальским непристойным словом «cu», которое можно перевести как «задница»[50]. Интересно, что комедия «Кин-дза-дза!», где это слово употребляется весьма часто, участвовала в показах на кинофестивалях как раз в португалоязычных странах (Бразилии и Португалии), где несмотря ни на что (а может — именно по этой причине) получила призы. [URL=http://ru.wikipedia.org/wiki/Кин-дза-дза![/URL] Вибачте, тільки зареєстровані користувачі можуть писати в цьому форумі.
Ще не зареєстровані? Натисніть тут для реєстрації. |
||
|
|
||
© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено. Передрук матеріалів тільки за згодою редакції. З усіх питань звертайтеся, будь ласка, personalp@ukr.net або за телефоном редакції (044) 525-61-85 |
||