Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЗАХИСТИМО ВІТЧИЗНУ!

Хоч як прикро, але тре ба визнати, що в нас ще немає повноцінних українських СБУ, контррозвідки, міліції, прокуратури, а маємо нині лише носіїв тоталітарної репресивно-каральної радянської системи.

Із цих структур, як повідомлялося в ЗМІ, та ми й самі це бачимо, чужинці та зайди витіснили патріотично налаштованих до України працівників. Свідченням того є хоча б той факт, що вони дозволили найбільшим злочинцям, розкрадачам та руйнівникам України благополучно «втекти» до Росії, а ті, які залишилися в Україні, почувають себе цілком безпечно. Тому громадяни, котрим не байдужа доля нашої держави, по винні спільно домагатися цілковитої реорганізації цих служб не декоративно і косметично, а докорі нно, прозоро, керуючись національними інтересами України, її титульної нації, й поставити останніх під контроль суспільства. Соціально-політична ситуація в Україні потребує сьогодні не так урядовця-фахівця, як урядовця патріота, особу порядну з національно-державницьким світоглядом.
Заохоченням для деструктивних сил у їхніх підступних намірах розвалити соборну Україну стала їхня безкарність, зрада майданового гасла: «Бандитам— тюрми». Ортодоксальні українофоби на справді отримали урядові посади. А непокаране зло, як не вирваний бур’ян в полі, має постійну тенденцію до розмноження.
Та ж провокаційна акція в морському порті Феодосії стала ланцюговим продовженням аналогічної, проведеної торік під час візиту миру і дружби загону німецьких бойових кораблів до Севастополя на запрошення своїх українських колег. Наголошую, візит був запланований на міждержавному рівні, узгоджений з міською адміністрацією на 9 травня 2005 року. Згідно з протоколом передбачалися відвідини кораблів місцевими жителями та екскурсії німецьких моряків Севастополем.
А головне, як ознак-примирення, німецькі ветерани війни надіслали севастопольським ветеранам значну гуманітарну допомогу, а також медика менти й електронне об ладнання для поліклініки та військового шпиталю ВМС України, де проходять лікування всі учасники війни і навіть офіцери ЧФ РФ, які звільнилися в за пас і лишилися жити в Се вастополі.
Та комуністи і вітренківці за сприяння влади Севастополя розгорнули шалену кампанію, спрямовану на зрив цього візиту під тим приводом, що він викличе у севастопольців почуття образи їх особистих патріотичних поглядів. Під тиском окупаційних сил з 9 травня візит пере несли на 7—8 травня. Про те і в ці дні провокатори здійснили свою брудну справу.
Мобільні загони політичної найманки Наталії Вітренко та колишнього Генерального прокурора України Геннадія Василь єва під кураторством місцевих комуністів збурили все місто. Вони організували на морвокзалі не пікетування, а хуліганське збіговисько спеціально найнятих і завезених, у тому числі неврівноважених, людей, які обзивали німецьких моряків фашистами і гітлерівцями. Дійшло до шпурляння каменів та стрілянини з мисливських рушниць. Була спроба силоміць прорвати ся на корабель. І якби не втручання міліцейського спецназу, невідомо, чим би таке безчинство закінчи лося. Та ясно одне: провокатори хотіли крові й ганьби для України.
Державний візит було зірвано. Ніхто кораблів не відвідав. Німецькі моряки навіть не зійшли на берег. Облогу учасників мітинг-вони споглядали з подивом. Тільки негативне уявлення у них склалося не про окремо взяте місто, де їх так агресивно зустріли українофоби, а про сам-державу, яка не зуміла гарантувати їм безпеки. Центральна влада, як зав жди, вдала, що нічого такого не сталося. Та хіба тільки влада.
Служба інформації Севастопольської спілки офіцерів України надіслала до газети КУН «Нація і Держава» готовий текстовий матеріал та відеозйомку, в яких були висвітлені безчинства в морпорту Севастополя. Та до оприлюднення їх не допустили.
Хулігани та їхні наймачі тоді не були притягнуті до відповідальності, відтак у них виникли бажання і стимул продовжити зухвалий шабаш під керівництвом комуністів і депутатів-антиукраїнців вже у Феодосійському морському пор ту. Оскільки провідники та учасники безчинств в мор порту Феодосії також не були покарані, варто чекати наступних подібних ви ступів.
До речі, ми їх вже бачимо у Верховній Раді України, де завдяки іграм та інтригам політичної партії «Наша Україна» взяли гору саме ті, хто планував, організовував і фінансував всі провокаційні антиукраїнські акції в регіонах. Між подіями в Криму, Феодосії та у Верховній Раді України існує прямий зв’я зок. Бо всі вони фінансовані з одного гаманця.
Україна сьогодні стоїть не на роздоріжжі, як це ви дають інтелігентні лібера ли. Вона вже — на-прірвою, де може закінчитися її незалежність. Сьогодні мало співати «Боже, Україну храни...», потрібно самим рішуче стати на її захист, як у часи важких випробовувань це робили наші пращури — від київських князів до воїнів УПА.
Окремі кремлівські правники вже відкритим текстом озвучують концепцію про те, що існування незалежної України становить небезпеку для існування нинішньої Російської Федерації. Тому вони будуть робити все для того, щоб запобігти зміцненню такої держави.
До речі, штаб керування безчинствами та безпорядками щодо американського корабля був розгорнутий у феодосійському будинку офіцерів ЧФ РФ, хоч командування флоту запевняє у непричетності до цих подій.
Під прикриттям захисту російської мови в Україні, допомоги національно-культурним товариствам уряд РФ виділяє значні кошти для підривної діяльності на теренах нашої держави. Наприклад, керівнику Соціалістичної партії Олександру Морозу, як повідомлялося, москвичі дали за зраду національних інтересів аж $300 млн.
Підґрунтям для нападів на Україну слугують не-зрідка і непослідовність дій, і бездіяльність центральної державної влади. Не так давно з цього при воду російський політик Костянтин Затулін з екрану  нашого телебачення
обгрунтував концепцію нелегітимності Президента Віктора Ющенка. Логіка у нього проста: якщо Верховний Суд України визнав попередні вибори сфальсифікованими, а їхні результати такими, що підлягають скасуванню, то чому не виявлені й не при тягнуті за законом до кримінальної відповідальності фальсифікатори? Виходить, їх не існує. Тоді не було і самого факту фальсифікації. Відтак повторно оголошені вибори є неза конними, а Президент Віктор Ющенко — нелегі-тимним. Таким міркуванням заперечити важко.
І не виключено, що блок Януковича після повного захоплення парламенту порушить це питання, щоб заволодіти ще і президентською посадою. Через чвари в таборі по маранчевої коаліції, бізнесові інтереси окремих її правників і відверту зраду вона не змогла не тільки покарати фальсифікаторів, а й не втримала владу, яку ми з вами їй довірили.
Доки ми не призвичаїмо своїх державних і партійних керманичів прислухатися до нашого голосу, рахуватися з думкою суспільства, доти вони будуть поводитися з нами як з бидлом, зраджуючи національні інтереси.
Небезпека для державності України нависла реально та зримо. Вона зростає і загострюється, а це вимагає від титульної нації адекватних дій. І передусім єднання, не комерційно-партійного, а національно-ідейного, спрямованого на добробут всього суспільства.
Важливу ініціативу тут проявила Українська Консервативна партія на чолі з Георгієм Щокіним, звернувшись до всіх патріотичних партій,  громадських
організацій та об’єднань з пропозицією створити єдиний Фронт національно-патріотичних сил. Багато з них вже відгукнулася і приєдналася до Фронт-для розгортання цілеспрямованої національно-виз вольної боротьби у сучасних суспільно-політичних умовах. Для активного залучення національно-патріотичних сил було б корисно, щоб УКП провела широку конференцію і запросила до участі в ній представників партій, гро мадських організацій та усіх охочих створити могутній Національний фронт виз волення.
Враховуючи ту обставину, що недружній до України олігархат захопив національне телебачення і не допускає до нього людей з прогресивним, проукраїнським держав ним мисленням, потрібно на базі Міжрегіональної академії управління персоналом, де зібрані кращі науковці й віддані Україні кадри, відкрити народний телеканал для згуртування нації, виховання у неї почуття гідності патріота і борця.
Гуртування патріотичних сил на сьогодні — це єдиний правильний шлях. І дуже важливо, щоб усі патріоти України долучилися до Фронту, забувши про власні амбіції та об рази заради інтересів держави і всього народу. Загроза для нашої державності нині походить не так із зовні, як від нас самих, від нашої байдужості, політичної сліпоти і недорозвиненої національної гідності. Тільки ми єдиним фронтом зможемо зупинити колонізаторів у їхньому намаганні знищити нашу державу, а нас перетворити на їхніх наймитів.
Юрій ТИМОЩУК, капітан I рангу, голова Севастопольської спілки офіцерів України, Севастополь
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com