Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Заява про порушення Декларації прав людини ООН

У попередньому номері «Персонал Плюс» вміщено звернення «Світ має знати правду про терор проти МАУП» до дипломатичних представництв в Україні. Пропонуємо вашій увазі «Заяву про порушення декларації прав людини ООН, яка була додана до згаданого документа

Керівництву Організації Об’єднаних Націй

Європейського Союзу

Співдружності Незалежних Держав

Ліги арабських держав

Руху неприєднання

 

Вельмишановні добродії!

 

Звернутися до Вас змушує безпрецедентна за своїм цинізмом ситуація, яка склалася навколо одного з найбільших україн-ських закладів освіти — Міжрегіональної Академії управління персоналом (Київ, Україна), де навчається понад 55 тисяч студентів та працює близько 5 тисяч професорсько-викладацького складу. Йдеться про кричущі факти порушення основних положень Декларації прав людини ООН, зокрема прав на свободу слова, свободу переконань та свободу наукових досліджень.

Міжрегіональна Академія управління персоналом, будучи вищим навчальним закладом недержавної форми власності, відома в Україні та за її межами своєю принциповою позицією у дослідженні та висвітлюванні найгостріших проблем, зокрема проблеми міжнародного сіонізму. Ці проблеми виносяться на широке обговорення наукової громадськості під час конференцій, круглих столів, міжнародних форумів, виступи учасників яких та прийняті на них рекомендації оприлюднюються у виданнях Академії.

Така принципова, наукова та громадська ді-яль-ність викликає шалений спротив сіоністських та наближених до них кіл, які буквально окупували вла-дні структури в Україні. Почалося це ще за часів президентства Кучми, але особливого поширення набрало за нинішнього президента Ющенка. Можливо, цьому сприяло те, що дружиною президента Ющенка є колишня спецпомічниця держсекретаря США Олбрайт, відомої своїми агресивними просіо-ніст-ськими поглядами.

Науковці, викладачі, студенти українського навчального закладу відчувають постійний тиск та переслідування сіоністських структур, які діють через державні органи Ізраїлю, США та України. Наприклад, за повідомленнями в засобах масової інформації, заступник генерального директора МЗС Ізраїлю, голова відділу країн Європи та Азії Марк Софер викликав до себе 14 листопада минулого року Тимчасового По-віреного у справах України в Ізраїлі Олександра Хом’яка та вимагав через нього у керівництва Держави Україна закриття (тобто протизаконного знищення) Міжрегіональної Академії управління персоналом. Державний департамент та комітети Конгресу США, де активно діє ізраїльське лобі, двічі у своїх щорічних звітах безпідставно та провокативно звинувачували Академію, де навчаються студенти з 30 країн світу, у вигаданому «антисемітизмі». Про засилля ізраїльського лобі в США загальновідомо, про що, зокрема, свідчить і недавно широко оприлюднена доповідь американських професорів Ст.Волта та Дж.Міашаймера.

Втручання у внутрішні справи України просіоністських американсько-ізраїльських кіл набуває в останні роки системного характеру. Посли США в Україні Паскуаль та Пайфер дозволяли собі некоректні висловлювання, а Пайфер — прямі образи на адресу МАУП, що взагалі завжди вважалося неприпустимим у дипломатичній практиці. Ворожу до українського навчального закладу позицію дозволяють собі й ізраїльські посли в Україні — Азарі та Бен-Наомі. Це є нічим іншим як зухвалим та підступним втручанням у внутрішні справи незалежної держави, що може відбуватися лише за злочинним потуранням місцевих агентів міжнародного сіонізму, які випадково опинилися у державній владі. Сіонізм — це агресивна шовіністична ідеологія, яка свого часу була визначена Генасамблеєю ООН формою єврейського расизму. Жодна ідеологія не може бути виведена з-під критики та контролю міжнародної громадськості, аби не повторилися жахливі часи гітлеризму та більшовизму, які, за цілою низкою наукових досліджень, мають багато спільних рис із сучасним сіонізмом. Вільне висловлювання та широке поши-рення думок, результатів наукової діяльності гарантоване Загальною Декларацією прав людини ООН, і Міжрегіональна Академія управління персоналом діє саме в руслі цієї Декларації.

Просимо Вас, як керівників впливових міжнародних організацій, звернути увагу на порушення Декларації ООН стосовно українського навчального закладу та вжити відповідних заходів, аби не допустити паплюження її основних положень.

З повагою та надією на розуміння:

Г.Щокін,
голова Академічної ради Міжнародної Кадрової Академії та Наглядової ради Міжрегіональної Академії управління персоналом, заслужений працівник освіти України;

 

М.Головатий, голова Конфедерації недержавних вищих закладів освіти України, ректор Міжрегіональної Академії управління персоналом, професор;

 

 Б.Беззуб, президент Федерації юристів України, професор;

 

В.Яременко, президент Федерації патріотичних видань України, професор;

           

В.Гайченко, генеральний секретар Всеукраїнського громадсько-патріотичного об’єднання «Український вибір», професор;

           

М. Сенченко, президент Всеукраїнської громадської організації «Антинаклепницька ліга України», професор;

           

І. Бейко, президент Київського бюро з прав людини,

професор

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com