Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Інститут МАУП на доброму рахунку

Міністру освіти та науки України
п. С.Ніколаєнку

Прикарпатський інститут ім. М. Грушевського МАУП з 1998 р. здійснює на сучасному рівні підготовку фахівців з менеджменту, фінансів, економіки і підприємництва, правознавства та психології за такими освітньо-кваліфікаційними рівнями: молодший спеціаліст, бакалавр, спеціаліст. Нині в інституті навчається понад 1 500 студентів з 24 міст і районів Львівської області.

У зв’язку з необхідністю підготовки менеджерів для туристично-рекреаційної галузі Прикарпатський інститут (ПІ МАУП) на замовлення Управління курортів та туризму Львівської облдержадміністрації (ЛОДА) відкрив уперше на Львівщині три нові спеціалізації з менеджменту туризму і курортної справи. Підготовку фахівців з туристично-рекреаційної галузі у ПІ МАУП включено в Програму розвитку санаторно-курортної сфери, туризму і відпочинку у Львівській області на 2003 — 2007 роки, яка затверджена рішенням сесії Львівської обласної ради №113 від 07.03.03 р. Разом з Головним управлінням освіти та науки ПІ МАУП проводить з 2002 року вже п’ятий рік поспіль обласну шкільну олімпіаду «Перспективи розвитку туризму та курортної сфери в Карпатському регіоні».

Львівський обласний центр зайнятості у 2004 — 2006 рр. визнав Прикарпатський інститут МАУП переможцем тендеру з проведення курсів підвищення кваліфікації та організував їхнє проведення із залученням професорсько-викладацького складу ПІ МАУП для працівників районних центрів зайнятості та безробітних з туристичної і готельної справи, психології та під-приємницької діяльності.

Прикарпатський інститут МАУП разом з Управлінням юстиції у Львівській області 2004 р. організував юридичну клініку для надання безоплатних послуг пенсіонерам та малозабезпеченим громадянам.

Державна податкова інспекція у м. Трускавець Львівської області запросила 2006 р. студентів ПІ МАУП до співпраці як волонтерів на період проведення декларування доходів громадян, а відділення Державного казначейства надало місця для виробничої практики з подальшим працевлаштуванням.

Управління культури та туризму Львівської облдержадміністрації у жовтні 2006 р. на базі Прикарпатського інституту МАУП організувало проведення Ювілейної Всеукраїнської науково-практичної конференції «Михайло Грушевський. Історія та сучасність», присвяченої 140-річчю з дня його народження.

За підготовку високо-кваліфікованих спеціалістів для сфери туризму Прикарпатський інститут МАУП не раз нагороджували Почесними грамотами Міністерства освіти і науки та Міністерства культури і туризму України.

Прикарпатський інститут МАУП за період своєї діяльності випустив понад 800 фахівців з вищою освітою, більшість з яких успішно працює у державних і комерційних організаціях регіону. Крім того, у ПІ МАУП створено понад 200 робочих місць для викладацького складу, адміністративного та допоміжного персоналу.

Львівська обласна рада позитивно оцінює навчальну діяльність Прикарпатського інституту МАУП та звертається до Вас із клопотанням про сприяння у продовженні діяльності Прикарпатською інституту ім. М.Грушевського МАУП у Львівській області.

Іван Денькович,
заступник голови Львівської обласної ради

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com