Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Дні українського кіно у Криму

У Криму вперше пройдуть Дні українського кіно, присвячені 100-річчю з дня народження головного командира УПА Романа Шухевича і 65-річчя Україн­ської повстанської армії.

Про це повідомив лідер Всеукраїнської молодіжної громадської ор­ганізації «Студентське братство», один з організаторів заходу Олег Яценко.

За його словами, у Криму буде продемонстровано фільми: «Нескорений», «Катерина Білокур. Послання», «Невідома Україна», «Білий птах з чорною міткою», «Мамай» та перший україномовний трилер «Штольня». Також заплановано зустрічі з народною артисткою України Раїсою Недашківською, народним майстром України Людмилою Смоляковою, народним артистом України Богданом Бенюком.

Захід відбудеться за сприяння постійного представництва Президента України в Криму, Міністерства культури і туризму України, Союзу театральних діячів України, Союзу кінематографістів Криму, Сімферопольського місь­кого управління культури, Сімферопольського місь­кого управління освіти, а також таких організацій, як «Український дім», Фонд регіональних ініціатив, «Студентське братство» та ін.

Яценко також зазначив, що «Студентське братство» здійснить показ українських патріотичних і молодіжних фільмів і в Севастополі та передасть школам і гімназіям Криму та Севастополя книги про УПА та українських шістдесятників.

За повідомленнями інтернет-видань

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com