Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Захистимо родину!

Патріарший Екзарх всієї Білорусі митрополит Мінський і Слуцький Філарет вважає, що Білоруська держава повинна відмовитися від сумнівних міжнародних проектів з «планування сім’ї». Про це заявив владика Філарет 29 травня в Мінську на засіданні круглого столу «Етичні аспекти демографічної безпеки в Білорусії», повідомляє Інтерфакс.

За його словами, «трагічна демографічна ситуація в країні — це результат діяльності спеціальних інститутів і численних представників, які непомітно змінили ціннісні орієнтири молоді».

 «Серед таких організацій слід назвати Міжнародну федерацію планування сім’ї. Ця одіозна структура виникла на початку ХХ ст., — сказав митрополит Філарет. — Проте в нашій країні, як і в інших пострадянських державах, ця структура глибоко пустила своє коріння. Діяльність таких організацій в Білорусії має бути припинена».

Митрополит Філарет також вважає, що «суспільство мусить відкинути направлену проти дітонародження так звану статеву освіту, яка розглядає дитину як загрозу». За його словами, «ця спотворена освіта розповсюджується тими ж міжнародними структурами, які прагнуть нав’язати помилковий спосіб життя, викликаючи у молодих людей і дітей страх перед загрозою перенаселення».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com