Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Чечня: знову єврейський слід

Спочатку наведемо невеличку цитату. Читачка повідомляє: «Я гарно пам’ятаю, що чула та бачила особисто. Ахмад Кадиров, порвавши з Масхадовим, Дудаєвим, перейшов на бік «федералів».

Почав їздити до Москви, його показували по телевізору, але без слів. І одного разу в прямому ефірі центрального каналу ТБ (не змогли вирізати) Ахмад Кадиров сказав: «Всі ЗМІ кажуть, що Чорний Хаттаб — Чорний Араб. Чому ПРАВДУ ніхто не каже, що цей Хаттаб Араб — єменський єврей і що саме сіоністи ведуть війну в Чечні проти Росії? Серед бандитів немає арабів — це єврейські бійці». Через один-два тижні після цього незапланованого виступу на центральному ТБ, 9 травня 2004 року, під час параду у Грозному, трибуну, на якій стояв А.Кадиров, підірвали. Він загинув у свої 52 роки» (Русский Вестник. — 2007 — №12).

Про те, що багаторічна бійня в Чечні спровокована єврейськими расистами, писав у своїх працях і єврейський публіцист Є.Ходос, якому розповіли про це у світовій штаб— квартирі Хабаду, що в Нью-Йорку. Ця, за визначенням Ходоса, юдо-нацистська та єврейсько-фашистська структура нині заполонила практично всі міста України, її владу, фінанси та ЗМІ. А несе вона із собою лише війни та терор. Як у Чечні.

За повідомленнями ЗМІ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com