Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Залізничні квитки не будуть іменними

Комітет з питань розвитку галузей економіки під керівництвом віце-прем’єра Андрія Клюєва на своєму засіданні підтримав проект постанови КМ про внесення змін до порядку обслуговування громадян залізничним транспортом. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу віце-прем’єра. Згідно із повідомленням, проектом документа передбачено скасування іменних проїзних документів (окрім пільгових і безплатних) і відновлення пошкоджених проїзних документів. Прийняття документа сприятиме поліпшенню обслуговування громадян залізничним транспортом, додається в повідомленні.

Водночас Міністерству транспорту і зв’язку доручено затвердити заходи щодо підвищення персональної відповідальності посадовців за дотримання на залізницях належного порядку в організації продажу квитків і запобігання спекуляціям квитками після скасування іменних проїзних документів.

Як повідомлялося, влітку цього року Мінтранс та Укрзалізниця винесли на суд громадськості проект постанови Кабміну, в якому пропонували здійснювати оформлення повних і дитячих проїзних документів на всі категорії пасажирських потягів без пред’явлення документів, які засвідчують особу, і без вказівки прізвища та ініціалів людини, для якої придбано проїзний документ.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com