Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Турчинов обіцяє посадити «корупціонерів» Черновецького

Кандидат на посаду мера Києва Олександр Турчинов заявляє, що у випадку перемоги на виборах буде домагатися притягнення до відповідальності нинішньої київської влади за незаконне відчуження державних об’єктів і виділення земель.

«Чиновники, які прокралися, ті, хто ставив свої підписи на незаконних актах виділення землі, ті, хто сприяв пограбуванню комунальної власності, хто відчужував енергетичні об’єкти, хто відбирав у киян банк «Хрещатик» — повинні бути не просто звільнені. Ми змусимо силові структури виконати свій борг, свій обов’язок», — сказав Турчинов в інтерв’ю «Інтерфакс-Україна».

При цьому він зазначив, що оцінка цих дій «лежить не просто в моральній площині, а й у кримінальній». На уточнююче питання, чи буде він вимагати кримінальної відповідальності нинішнього київського керівництва, Турчинов відповів: «Обов’язково. Чиновники-корупціонери повинні відповісти за свої злочини. Це буде правильно, це буде справедливо». Крім того, рішення Київради, які БЮТ вважає незаконними, за словами Турчинова, «повинні бути скасовані буквально на першій сесії».

При цьому він зазначив, що вважає за необхідне скасувати «усі незаконні укази по виділенню землі, створенню липових студентських земельних кооперативів, усі незаконні рішення по забудові екологічної зони, паркової зони Києва тощо».

«І тут не може бути компромісів», — додав він.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com