Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Українська книга найкраща

Українська книга Миколи Гоголя «Петербургские повести» отримала Гран-прі V ювілейного Міжнародного конкурсу країн — учасниць СНД «Мистецтво книги», який відбувся у Москві.

Ще дві з десяти представлених Україною на цей конкурс книг — «Дерев’яні церкви України» та «Нариси з історії костюма» — зайняли почесні II та III місця в номінаціях «Моя країна» та «Арт-книга».

Всього в V ювілейному Міжнародному конкурсі «Мистецтво книги» взяли участь 10 країн колишнього СРСР. «На конкурс було представлено приблизно 200 книжкових видань, кожне з яких гідне уваги, але справжнім тріумфатором у цьому році стала українська книга. Неймовірне за витонченістю та виконанням видання «Петербургские повести» М.В. Гоголя українського видавництва Грані-Т покорило серця членів міжнародного журі конкурсу», — сказали у прес-службі Держкомтелерадіо.

Як зазначила директор Департаменту видавничої справи та преси Держкомтелерадіо, член міжнародного журі конкурсу від України Валентина Бабілюлько, «у рік, коли наша держава запрошена бути Почесним гостем ХХI Московської книжкової виставки, перемога України у цьому конкурсі є справжнім визнанням рівня та потенціалу українського книговидання».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com