Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

США оплачують дві війни

Президент США Джордж Буш підписав законопроект про виділення 162 млн дол. на фінансування військових кампаній в Афганістані і Іраку в 2009 році. Джордж Буш висловив своє задоволення тим фактом, що законодавці вирішили схвалити виділення засобів без затвердження графіка виведення американських військ з Іраку. Раніше президент Джордж Буш неодноразово обіцяв накласти вето на будь-який закон, що передбачає яку-небудь певну дату виведення військ.

Нагадаємо: 20 червня республіканці і демократи в Конгресі США досягли компромісу в питанні фінансування військових двох кампаній. Демократи погодилися виключити з відповідного закону графік виведення військ з Іраку, а республіканці, зі свого боку, погодилися на розширення соціальних програм для ветеранів. Прийняті Палатою представників закони були передані в Сенат, який 27 червня схвалив необмежене фінансування присутності американських військ в Афганістані і Іраку до початку 2009 в обмін на пільги для ветеранів воєн і продовження терміну виплат з безробіття.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com