Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Honda початку продажу Life

Нова модель Honda Life, продажі якої в Японії стартують в найближчу п’ятницю, за словами самих творців, робилася з врахуванням всіх сучасних вимог до мінікарів, а значить, володіє всім, що потрібне для успіху.

Під капотом Life б’ється 660-кубовий, трициліндровий двигун i-dsi, причому цей агрегат ставиться і на повнопривідну версію автомобіля. Отже вся краса цієї моделі не в технічних характеристиках, а в салоні. Усередині Honda Life приховує більше усіляких цікавинок, ніж можна чекати від мінікара. Наприклад, нова модель поки що єдина, хто пропонує аудіосистему і камеру заднього виду в базовій комплектації. Плюс до цього, авто оснащене прогресивною системою допомоги при парковці — ASPAS (Advanced Smart Parking Assist System). Початкова ціна базової версії нової моделі Honda Life складе порядка $14,5 тисяч. Інформації про доступність новинки на європейських ринках на даний момент немає. Проте, якщо Honda зважиться виводити Life на наш ринок, модель навряд чи з’явиться у нас раніше 2010 року.

 

Авторанок

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com