Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Син мера вже «у справі»

Черновецкий призначив свого сина Степана радником з питань держзакупівель комунальних підприємств столиці.

Радник не отримуватиме зарплату. Призначення на громадських засадах пройшло під егідою все тієї ж війни з корупцією. Як завірив Геннадій Пліс, начальник ГУ внутрішнього фінансового контролю і аудиту КМДА, Степан Черновецкий вже приступив до виконання обов’язків куратора. Він контролюватиме витрати бюджетних коштів при держзакупівлях, а також займатися питаннями ефективного використання власності комунальних підприємств і установ, тобто йдеться про засоби, нерухомості і іншому, — пояснив Геннадій Володимирович. — В Києві понад дві тисячі підприємств, установ і організацій комунальних форм власності: державною — близько 500 підприємств і установ, районного підпорядкування — 1,5 тисячі.

— Це ще один крок до узурпації влади кланом Черновецкого, — каже екс-секретар Київради Володимир Яловий. — Ставити під контроль своєї сім’ї тендерні закупівлі, м’яко кажучи, некоректно. Не думаю, що син міського голови забезпечить контроль в цьому питанні. А зловживання можуть бути в створенні преференцій певним організаціям при тендерних закупівлях.

 

За матеріалами ЗМІ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com