Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Випускники Британії залишаться без роботи

Випускникам університетів Великої Британії цього року буде дуже непросто знайти роботу, свідчать результати опитування 100 найбільших фірм-працедавців. Згідно дослідженню, проведеному агентством High Fliers Research, ринок праці для випускників університетів скоротиться.

За даними співробітників агентства, кількість співробітників, яких планують прийняти на роботу цього року, скорочена на 17%. Економічний спад особливо ударив по фінансовому сектору, в якому кількість робочих місць для випускників ВНЗ скоротилася на 47%.

Нинішній рік стане найгіршим для випускників за два десятиліття через різке скорочення набору кадрів. «В університетських кампусах панує цілком обгрунтована паніка, оскільки, судячи з усього, випускники цього року зіткнуться з дуже великими труднощами у пошуках роботи», — заявив директор High Fliers Research Мартін Берчелл. Він попередив, що в нинішньому році більша кількість випускників претендуватиме на меншу кількість робочих місць.

Тим часом в результаті дослідження був виявлений і позитивний чинник. З 2007 року кількість робочих місць в державному секторі зросла на 51%.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com