Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Економимо на харчуванні

У зв’язку з економічною кризою більшості українців довелося обмежити свої витрати, а третині — економити на харчуванні. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Національним інститутом стратегічних досліджень.

Так, 69,3% респондентів заявили, що їхнім родинам довелося обмежити свої витрати у результаті економічної кризи, 19,8% опитаних відповіли, що не обмежили витрати, 10,9% вагалися з відповіддю.

Відповідаючи на запитання: «Чи доводиться Вашій сім’ї економити на харчуванні у результаті економічної кризи?», 32,8% громадян відповіли ствердно, 49,6% — заперечили, 17,6% — було важко відповісти.

Крім того, на запитання «Чи відчули Ви або хтось з Вашої родини затримки з виплатою зарплат, пенсій, соціальної допомоги у грудні 2008 — січні 2009 р.», 39,5% опитаних відповіли ствердно, 59,4% — негативно, 1,1% — вагалися з відповіддю.

16,6% респондентів сказали, що у грудні 2008 — січні 2009 року втратили роботу або пішли у безоплатну відпустку, 83,2% — не зіткнулися з такими проблемами у цей період часу, 0,2% — було важко відповісти.

Відповідаючи на запитання: «Чи потерпали Ви або хтось з Вашої родини через відключення тепла, світла, гарячої води, газу протягом останніх двох місяців?», 37,9% відповіли ствердно, 51,5% — заперечили, 10,6% респондентів було важко відповісти.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com