Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Автосалон У Нью-Йорку

Найбільші концерни світу презентують понад 30 новинок на щорічному автосалоні в Нью-Йорку. Головним акцентом шоу, з огляду на «кризові» реалії, стали економність і безпека.

Кризовий стан автопромисловості США найяскравіше охарактеризував Лін­кольн, зазначили експерти. За їхніми словами, екологічність та економність авто від Мотор-Сіті-Детройт не піднімають рівень продажу, а виробники скупляться на оновлення.

Надією концерну назвали новий кросовер Те­ррейн Джі Ем. Однак автогіганту, стверджують фа­хівці, загрожує банкрутство. «Все це газетні спекуляції. І Джі Ем — це, як і раніше 4 бренди: Шевроле, Кадиллак, Б’юік і Джі Ем Сі», — переконує журналістів у стабільності ситуації віце-президент об’єд­нання Сюзан Доерті.

«Для чого створено цей автомобіль?  Пуму створили для міста. От Нью-Йорк для неї як раз підійде», — говорить про особливості проекту PU­MA (персональна мобіль­ність та доступність — Personal Urban Mobility and Accessibility) його інженер Дерик Хагер.

На межі банкрутства опинився і Крайслер: його прем’єрою став Джип Гранд Черокі, а єдиною надією вижити — Фіат. Як зазначають експерти, італійці можливо куплять 35% Крайслер. «Ми сподіваємося, що зможемо підписати угоду з Фіат», — презентує свою новинку гостям автошоу Джим Пресс, президент Крайслер. «У нас уже 50 тисяч заявок на Е клас. Це, правда, непоганий результат, щоб пройти 2009 рік», — переконаний доктор Клаус Майєр, комерційний директор концерну Мерседес-Бенц.

Всього на автосалоні відбулося 33 прем’єри та нарахували близько тисячі машин. В основному були представлені не нові, а оновлені моделі: наприклад, Хонда Елемент представила трап для собак, Ленд Ровер і Бентлі посилили двигуни, а Лінкольн «похвалився» функцією консьєрж — можливість замовити по дорозі столик у ресторані, або запитати про погоду.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com