Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Renault Twingo втратить дах...

У пресі довго курсували чутки про наміри Renault випустити на ринок відкриту версію свого хетчбека Twingo, і ось, нарешті, Ів-Ерік Морель, віце-президент компанії, по сегменту компактних автомобілів підтвердив ці відомості.

Він повідомив, що в середині 2010 року вони планують запустити у виробництво двомісний кабріолет. Новинка отримає назву Twingup і вперше з’явиться на публіці у вересні поточного року на автосалоні у Франкфурті.

По словах Мореля, машина стане конкурентом Peugeot 207 CC, Opel Tigra Twin Тори, а також майбутньої «відвертої» моделі Fiat’а — 500 С. Остання дебютує раніше «француза» — вже в наступному місяці.

До речі, для того, щоб конкурувати з вищеназваними моделями, в Renault відмовилися від ідеї установки жорсткого верху. Адже тоді б ціна Twingup’а порядно злетіла. А так, кабріолет планують продавати за 15 тисяч євро, тоді як Peugeot, Opel і FIAT мають намір встановити вартісну планку своїх авто на рівні 19600, 20930 і 13000 євро, відповідно (ціни, само собою, європейські).

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com