Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Автовеселка

Як відомо, колір робить на людину великий вплив, за допомогою кольору навіть вмудряються лікувати серйозні захворювання. Та і самі ми віддаємо перевагу якому-небудь кольору, а інший навпаки нас дратує. Перефразувавши приказку, можна запитати: скажи, якого кольору твій автомобіль, і я скажу, хто ти. Можливо, прямої залежності між кольором авто і його власником не спостерігається, але в деяких випадках такі знання допомагають краще скласти портрет людини.

З одного боку, якщо людина сама купує собі машину і керується своєю колірною перевагою, можна за кольором визначити його характер. Якщо ж куплена уживана машина, то цілком можливо, що колір робитиме вплив на людину, на його манеру водіння і поведінки не тільки за кермом, але і в житті, адже він так багато часу проводить в авто.

Отже, почнемо з базових кольорів: чорний, білий, сірий.

Чорний автомобіль мають в основному люди, що мають певний статус в суспільстві або охочі його досягти, неважливо якими шляхами. Це небагатослівні, трохи похмурі люди, завжди гнуть свою лінію, навіть якщо вони не мають рації. До того ж чорні авто частіше за інших потрапляють в аварії, така статистика - просто вони менш помітні, ніж інші учасники дорожнього руху. Чорний - стильний колір, але в той же час говорить про небезпеку і має деяке негативне забарвлення.

Любителі всього красивого тяжіють до білого кольору. Це, як правило, естети, акуратні у всьому , вони навіть злегка загальмують біля калюжі, щоб не забруднити свою машину. Вони романтичні, адже білий автомобіль - це хай залізний, але білий кінь, а на ньому, як відомо, має бути ні багато, ні мало - принц.

Сірий колір вибирають трохи нудні, замкнуті люди, що не люблять змін і що в той же час жахливо бояться втратити свою свободу. Коротше кажучи, суцільна сірість. Але у них все ж таки є плюс - з ними безпечно на дорозі, вони не ризикуватимуть або нервовими ривками перебудовуватися в інший ряд.

Власників синіх авто можна назвати вже зрілими особами, що цілком сформувалися. Ці люди володіють великою силою волі і прагнуть до своєї мети, при цьому не влаштовуючи гонки на виживання. Те ж можна і сказати про їх манеру водіння. Вони завжди протягнуть руку допомоги і в дорозі, і в житті, цінують дружбу і вірність над усе.

У зелених (а особливо в темно-зелених) авто їздять дуже ділові і зайняті люди. Недаремно вони вибрали собі машину під колір долара. Вони завжди про щось думають: будь то підвищення індексу Доу-Джонса або політичні хвилювання в країнах Південної Америки. Практичність ось головне, що їх хвилює: не влаштовує машина на звалище її, і купує нову, так само він поступає зі всім іншим...

Близький зеленому, але з зовсім іншими характеристиками бірюзовий колір, його вибирають вічні мрійники. Увага, дівчата, якщо вам попався такий мрійник, направте його мрії в правильне русло. Зазвичай ці люди при своєму легкому і хорошому характері добиваються здійснення всіх своїх мріянь.

Червоний колір агресії. Якщо червоний автомобіль дістався в спадок, то навіть флегматика він все-таки змусити з силою тиснути на газ. Охарактеризувати власника «червоного коня» можна тільки за допомогою приставки «гіпер-»: гіперактивний, гіперсексуальний, любить гіпершвидкість. Йому потрібно бути у всіх місцях одночасно, не кожен витримає подібний ритм поряд з таким «Шумахером».

Сонячний жовтий колір говорить про те, що людина по життю оптиміст, він живе у вічному очікуванні дива, яке може виплигнути на нього із-за найближчого кута. Взагалі з ним весело, але небезпечно на дорозі, тому що він весь час відволікається, щоб не пропустити знаки долі, і неуважний до того, що відбувається безпосередньо навколо нього.

У Європі, за статистикою, сьогодні більше всього автомобілів сріблястого і блакитного кольору. Психологи вважають, що власники машин таких кольорів упевнені в собі, спокійні і з радістю дивляться в майбутнє. Це нормальні люди, з якими приємно мати справу.

Зверніть увагу на колір автомобіля свого нового знайомого, може, він дещо розповість вам про його господаря.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com