Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Новий осередок освіти

Розпочав свою роботу Коледж при Луганському інституті МАУП (у формі АТЗТ).

Урочистості почались з вручення студентського квитка майбутнім студентам коледжу на сцені Луганського обласного Палацу Культури в день святкування 11-річниці Луганського інституту МАУП. Символічний студентський квиток було вручено директором Луганського інституту МАУП Олегом Матвієнком та Оленою Козубенко — директором учбово-методичного центру профтехосвіти в Луганській області.

1 жовтня 2009 року адміністрація та студенти зустрічали перший день навчання.

За традицією у студентах коледжу при ЛІ МАУП була перша лекція «Ми-українці!».

З привітальними словами перед студентами виступив директор коледжу при ЛІ МАУП Олег Матвієнко. У своєму виступі директор висвітлив історію формування інституту МАУП, а також зазначив, що відкриття Коледжу є новим етапом у розвитку системи МАУП у Луганській області.

Коледж має стати осередком, де буде проходить підготовка освітньо-кваліфікованого рівня «кваліфікований робітник» за трьома спеціальностями: касир (у банку), конторський службовець (бухгалтерія), паспортист. Такий напрям роботи Коледжу дозволяє забезпечити перспективи розвитку системи МАУП і надалі. Навчання проводять провідні фахівці з теорії та практики, які мають звання магістрів, кандидатів наук, а також великий досвід практичної роботи за цими напрямами.

Учбовий процес забезпечено необхідною документацією: робочими та навчальними програмами, методичною, дидактичною та навчальною літературою. Викладачами Коледжу розроблені конспекти занять та необхідних матеріалів, що підвищує якість процесу викладання.

Аудиторії, де проводяться заняття, повністю укомплектовані необхідним обладнанням (калькулятори, комп’ютери тощо) та наочністю (стенди з предметів, плакати, поточна інформація). У майбутньому, випускники Коледжу продовжать навчання за відповідними напрямами у Луганському інституті МАУП.

З нагоди відкриття директор поздоровив студентів з початком навчання.

З теплими словами привітання до студентів також звернулися заступник директора з науки та методики ЛІ МАУП Н.В.Нем­ченко, начальник відділу з питань ліцензування та акредитаційної діяльності Г.Ю.Лагода. Вручення студентських посвідчень та подарунків здійснювала заступник директора з безпеки та ділової інформації ЛІ МАУП Семич Л.І. Після отримання посвідчень та подарунків студенти за традицією прийняли Кодекс честі МАУП та надали обіцянку жити і навчатися за законами честі МАУП.

У процесі навчання студенти будуть активно задіяні у виховній, громадсько-патріотичній, профорієнтаційній роботі. Виховний процес Коледжу сплановано таким чином, що він гармонійно входить до плану виховної роботи ЛІ МАУП. Основною метою цього процесу є виховання молодої еліти, спра­вжніх патріотів нашої Держави.

 

Олег Матвієнко, директор Луганського інституту МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com