Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Як зберегти Україну?

Минулої п’ятниці та суботи у Києві відбувся сьомий з’їзд Всеукраїнського об’єднання ветеранів, на якому розглянуто актуальні питання нинішньої доби. Зокрема прийнято «Звернення з’їзду до всіх національно-патріотичних організацій в Україні та поза Україною сущих». В ньому наголошується, що Україна й досі не позбавилась небезпеки втратити незалежність, яка чатує на неї як усередині, так і ззовні. Через те як одразу після проголошення Незалежності, так і тепер, залишається актуальною проблема консолідації української нації навколо українських національних цінностей: українська державність, українська мова, українська історія, українська самоідентифікація тощо.

Українські патріотично налаштовані політичні та громадські організації мають поставити це собі за головне завдання, під­креслюється в документі. Надто ж напередодні наступних виборів Президента України «ми мусимо, зобов’язані об’єднати свої зусилля у питаннях збереження та утвердження Незалежності, а також для того, щоб домогтися обрання Президентом України того, хто реально продовжуватиме будувати і захищати українську Україну для всіх українців, щоб обрати гідного лідера української нації».

В цьому питанні делегати визначилися, вирішивши підтримувати на виборах Віктора Ющенка.

Головою Всеукраїнського об’єднання ветеранів обрано Володимира Гуменюка. Його попередник — Ігор Юхновський став почесним головою об’єднання.

Другий тур з’їзду Всеукраїнського об’єднання ветеранів передбачено провести у січні наступного року.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com