Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Час «Ч» вже близько

Центральна виборча комісія затвердила форму та зміст виборчого бюлетеня для повторного голосування на виборах Президента України.

Таке рішення було прийнято на засіданні ЦВК одноголосно. Зокрема, під час голосування 7 лютого у виборчому бюлетені буде дві кандидатури у президенти — Юлія Тимошенко та Віктор Янукович. Текст бюлетеня буде надрукований державною мовою на папері рожевого кольору із захисними знаками. Бюлетенів буде надруковано на 0,5% більше від загальної кількості зареєстрованих виборців. У Центральній виборчій комісії виключають зрив друку бюлетенів на другий тур президентських виборів у зв’язку із ситуацією навколо поліграфкомбінату «Україна». Про це заявила журналістам заступник голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна. «Ми виключаємо таку ситуацію, тому є, можливо, окремі питання відносно статусу окремих осіб (керівника поліграфкомбінату «Україна»), але на виконання договорних зобов’язань, я думаю, це не вплине, бо всі усвідомлюють загальнодержавне значення цього завдання», — сказала Усенко-Чорна.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com