Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Натяжні стелі: переваги та область застосування

Будівельні матеріали еволюціонують з дивовижною швидкістю. 20-30 років тому ремонт стелі зводився до фарбування або ж до обробки гіпсокартоном, пенопластовою плиткою, пластиком. Зараз широкі можливості для створення оригінальних інтер'єрів надають натяжні конструкції з ПВХ-плівки і тканини.

Як правило, новинки виявляються дуже дорогими, але завдяки ефективним технологіям монтажу та сучасному обладнанню процес установки натяжних стель стало можливим здешевити в кілька разів. Тепер цей спосіб обробки і декорування приміщення став доступний всім бажаючим.

Переваги натяжних стель:

  • Естетичний вигляд і краса. Ідеально рівний, гладкий і бездоганно чистий стелю протягом багатьох років.
  • Легкий догляд. Полотно відштовхує пил і бруд, стійко до вологи.
  • Швидкий монтаж \ демонтаж конструкції. Професіоналам достатньо кількох годин для установки або зміни натяжної стелі. Відсутність будівельного сміття.
  • Полотно не пропускає вологу і здатне витримувати до 100 літрів води.

Область застосування:

У ванній кімнаті. При ремонті в цьому приміщенні пріоритет у виборі будматеріалів розділяється наступним чином: підлогу і стіни - керамічна плитка, стеля. Переваги використання натяжної стелі для ванної кімнати - водонепроникність, стійкість до утворення грибка, цвілі. Для поліпшення мікроциркуляції повітря в порожнині між полотном плівки встановлюються додаткові вентиляційні решітки.

В офісі. Найшвидший з усіх наявних методів ремонту стелі - це обробка його натяжна плівкою ПВХ. Приміщення офісу перетвориться за лічені години. Переваги натяжної стелі - екологічність, презентабельний вигляд, пожежобезпечність, водонепроникність.

В коридорі. Використання натяжних стель в передпокої дозволить приховати багато дефекти основної будови. Переважно в таких приміщеннях використовувати світлі тони, які створюють сприятливе настрій. Матова поверхня стелі створить м'яку і доброзичливу атмосферу в приміщенні.

На дачі. Оптимальним варіантом для заміського котеджу є тканинна натяжна стеля, яка витримує діапазон температур від -40 до +120 градусів не деформуючись і не втрачаючи привабливого вигляду. До того ж поверхня тканинної стелі можна фарбувати в будь-який колір, наносити малюнок, перефарбовувати.

В готелі та ресторані. Атмосфера подібних закладів повинна дарувати відчуття свята і комфорту. Використання глянцевих натяжних стель додасть приміщенню респектабельний, елітарний вигляд. Відкриваються великі можливості для художнього оформлення інтер'єру за допомогою фотодруку, поєднання кольору і світлових ефектів.

Термін служби натяжної стелі не менше 20 років, а при дбайливому ставленні він обчислюється десятиліттями.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com