Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЧИ Є МЕЖІ ПОВНОВАЖЕННЯМ?

БЮТ наполягатиме на ухваленні постанови про заборону президенту та уряду підписувати самостійно угоду про передачу державної власності без розгляду у парламенті. Про це заявив віце-спікер Микола Томенко, виступаючи на мітингу під стінами Верховної ради. «Ми наполягатимемо на ухваленні постанови про те, що президент і уряд не мають права підписувати самостійно угоду про передачу державної власності, нерухомості України без суспільної підтримки і без відповідного розгляду парламенту», — сказав він.

Також Томенко наголосив, що опозиція вимагатиме оприлюднення документів, які можуть бути підписані 17 травня під час візиту в Україну президента Росії Дмитра Медведєва.

Він висловив переконання, що парламентська опозиція зможе «змусити ВР розглядати це питання». Крім того, бютівець заявив: «Нам треба збавити запал нашої дискусійності, та перейти до абсолютно конкретної системної опозиційної роботи».

«Я думаю, що вже ні в кого немає ілюзій, що за один день ми повалимо владу і змінимо ситуацію. Треба готуватися до довготривалої роботи», — сказав він.

«Я просив би всіх лідерів зупинити своїх прихильників приходити сюди і кричати, як в 17 столітті на Чорній раді, прізвище свого лідера. Давайте кричати слова підтримки України, свободи і демократії,  а не вигукувати, як ми любимо свого політичного лідера», — сказав він.

Українська правда

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com