Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ІСТОРИЧНІ УРОКИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

В МАУП відбулася конференція з нагоди 65-ї річниці визволення України від фашистських загарбників. У світовій історії є події, що навіки залишаються у пам’яті та серцях людей. Такою вікопомною подією для нас є Велика Вітчизняна війна. Цього року виповнюється 65 років з часу визволення України від фашистських загарбників.

Друга Світова війна назавжди залишиться в історії як жорстоке збройне протиборство, яке призвело до небачених людських і матеріальних втрат. Жертвами цієї трагедії за різними оцінками стали від п’яти до десяти мільйонів українців. Ареною кровопролитної і безкомпромісної боротьби стала і сама територія України. З нагоди цієї знаменної дати — річниці Перемоги — у Міжнародному бібліотечно-інформаційному центрі ім. Ярослава Мудрого Міжрегіональної Академії управління персоналом відбулась наукова конференція серед студентів І-го курсу Економіко-правового технікуму при МАУП.

У ході конференції викладач історії ЕПТ при МАУП Галина Базильчук розповіла про передумови виникнення Великої Вітчизняної війни. Студенти виступали з цікавими доповідями про події тих далеких років. У роки війни українці ще раз довели свою волелюбну вдачу, бажання бути незалежними, жити під мирним небом. Студенти МАУП віддають глибоку шану і вдячність усім учасникам війни. Ми про Вас пам’ятаємо! Вдячність про Ваш подвиг ніколи не згасне в наших серцях.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com