Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ТЕХОГЛЯД МОЖУТЬ СКАСУВАТИ

Глава державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський доручив вивчити доцільність проходження технічного огляду для легкових автомобілів і за необхідності поставити перед урядом питання про скасування цієї процедури.

«Ніде в Європі немає такого технічного огляду. Наша ідея — цей анахронізм радянської влади взагалі ліквідувати», — заявив голова Держкомпідприємництва.

За словами Бродського, власник автомобіля повинен сплатити значну суму за послуги.

Також він доручив спростити процедуру походження техогляду для інших транспортних засобів. Нагадаємо, власники легкових автомобілів повинні раз на два роки проходити обов’язковий технічний огляд транспортних засобів.

У 2009 році процедуру дозволили проходити не лише у державній автомобільній інспекції, але й на приватних станціях технічного обслуговування. Однак талон проходження техогляду все рівно видає ДАІ. Для отримання документа потрібно багато довідок, що займає багато часу і викликає невдоволення водіїв.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com