Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ГАСЛА НА ВИБОРИ

Юлія Тимошенко закликає всіх громадян використати свій голос на місцевих виборах 31 жовтня, аби не допустити використання Партією регіонів технологій фальсифікації результатів народного волевиявлення.

“Наші з вами гасла на ці місцеві вибори: всі патріоти України — на вибори”, — заявила Юлія Тимошенко на мітингу з нагоди Дня Незалежності України, який пройшов біля пам’ятника Тарасу Шевченку в Києві, повідомила ZAXID.NET прес-служба Тимошенко.

“Сьогодні наша відповідь цій владі — не допустити їх на територію громад, виводимо всіх на вибори і формуємо той захист, той щит, який не перетне оточення Януковича і не примусить місцеві громади працювати в ключі їх антиукраїнських інтересів”, — підкреслила вона.

Однією з технологій Партії регіонів, яка очікується на місцевих виборах, за словами Юлії Тимошенко, є створення дрібних партій та блоків, які розпорошать голоси виборців. “Сьогодні вони намагаються створити тисячі партій, блоків, утворень для того, щоб розпорошити і роздрібнити голоси”, — пояснила вона.

На думку Юлії Тимошенко, запровадження змішаної системи виборів дозволить “регіоналам” за допомогою адміністративного ресурсу сформувати міцні фракції на місцях.

“Вони ввели мажоритарну систему виборів не для того, щоб кожен з вас мав свого депутата, а щоб за кожним мажоритарним округом закріпити грошові мішки, забезпечити їх потужним адмінресурсом — і у Львові 50% на мажоритарній системі сформувати фракцію Партії регіонів, і так у кожній західній області, в центрі”, — пояснила лідер ВО “Батьківщина”.

“У народу є зброя, але її небагато, і одна з таких зброй надійних — це бюлетень, голос і можливість сказати своє слово всій владі і всім політикам”, — підкреслила Юлія Тимошенко.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com