Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЛІЦЕЇСТИ МАУП ЗНОВУ ЗА ПАРТАМИ

Днями для вихованців ліцею МАУП прозвучав перший дзвоник. На це чудове свято зібралась повна зала учнів, вчителів, батьків, гостей.

На урочистому святі були присутні почесні гості: люди, які є прикладом для своїх вихованців: директор ліцею Міжрегіональної Академії управління персоналом Ірина Виговська, заступник директора з навчально-методичної роботи Людмила Шелест, завідуюча Дарницьким відділенням ліцею Юлія Бобир, завідуюча Дніпровським відділенням ліцею Наталія Цариценко та інші.

Вітання для всіх присутніх пролунали від директора ліцею Міжрегіональної Академії управління персоналом Ірини Виговської: «Шановні діти, батьки, колеги, гості! Вітаю вас із Днем знань — всенародним днем людяності, доброти та мудрості. Це свято близьке нам усім: і малятам, які сьогодні вперше сядуть за шкільні парти, і п’ятикласникам, які роблять перші кроки на стежину дорослого життя, і одинадцятикласникам, яким вже через рік доведеться вибирати собі професію, і для батьків, дідусів та бабусь, які зараз пригадують, мабуть, хвилюючі моменти свого дитинства. Бажаю учням в житті розкрити море талантів, досягти гори здібностей, купатися у річці успіхів і радувати своїми досягненнями батьків та вчителів. Вітаю всіх зі святом. Колегам бажаю творчих успіхів, всім — здоров’я, добра, благополуччя».

В ліцеї навчається велика кількість талановитих учнів, які активно беруть участь у різноманітних конкурсах. Тому на святі першого дзвоника керівництво ліцею вручило дипломи та подарунки своїм вихованцям, які посіли призові місця на шкільних олімпіадах.

Сестрички-восьмикласниці Іра і Аня Жмурко з четвертого класу навчаються в ліцеї МАУП. «Мені дуже подобається навчатися в ліцеї, — розповідає Ірина. У нас у класі 10 учнів і це дуже зручно, адже готуватися потрібно на кожен урок: вчитель нас усіх встигає опитати». «Вчителі дуже гарні та освічені, — продовжує Аня, — навіть в позаурочний час можуть займатися з тими учнями, які прагнуть ще більше знань». Незважаючи на те, що Іра і Аня — близнючки, нахили до навчань у них різні: Іру більш приваблюють правові дисципліни, Аню — міжнародні відносини.

Особливо в цей день хвилюються ті батьки, які привели свою дитину до ліцею вперше. Новий клас, нові друзі, нові вчителі. Яким буде навчання — невідомо. Мама восьмикласника Світлана Айстраханова пояснила, чому для навчання вони обрали ліцей МАУП: «Один мій знайомий навчається в МАУП і за його гарними відгуками щодо якості навчання ми вирішили віддати сина на навчання спочатку в ліцей, а потім і в Академію».

Востаннє пролунав перший дзвоник для вихованців одинадцятих класів. Своїми враженнями від навчання в ліцеї поділилася учениця одинадцятого класу Наталія Борсук: «У зв’язку з переїздом, після дев’ятого класу, я була вимушена змінити школу. Оскільки раніше я чула багато гарних відгуків про ліцей МАУП, тому і пішла туди навчатися. Коли я прийшла на пробне тестування, то мене зустріли привітні вчителі, і я остаточно вирішила, що буду навчатися саме тут. Я провчилась в ліцеї лише рік і отримала значну базу знань — закінчила десятий клас на «відмінно». Стосовно вищої освіти, остаточно поки що не визначилась: чи це буде МАУП чи інший виш».

Всіх присутніх на святі знань порадував запальний циганський танок у виконанні танцювального ансамблю «Перлина» та чудові поетичні вітання учнів.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com