Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«ПРАВИЛЬНИЙ КРОК»

Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги на сьогодні є правильним кроком.

Таку думку висловив віце-прем’єр-міністр Сергій Тігіпко в ефірі одного з українських телеканалів.

«Коли ми підвищили тарифи, я вважаю, ми зробили правильний крок тому що у нас, що пенсіонер, що мільярдер платить одну й ту ж ціну за газ. Це я вважаю, соціально несправедливим, тому ми й сказали, що ми підвищуємо тарифи. Той, хто може платити, буде платити, а пенсіонери і ті люди, які мало заробляють, матимуть соціальну підтримку, через відповідні програми», — пояснив С.Тігіпко.

Урядовець також зазначив, що підвищення тарифів має врятувати становище НАК «Нафтогазу».

«Що стосується підвищення тарифів, то «Нафтогаз» за підсумками 2009 року, має дефіцит бюджету 30 млрд грн. Якщо сказати відверто, якщо б ми залишили ситуацію такою, як вона є, ми могли б втратити повністю «Нафтогаз» з його газотранспортною мережею… Тому в цьому році, ми зробили все, що можливо, зменшивши всі практично витрати «Нафтогазу» і в цьому році ми з 30 млрд. дефіциту вийшли до 7,4%. В 2011 році «Нафтогаз» повинен мати нуль збитків і це повинна бути національна прибуткова компанія. Якщо б ми не зробили підвищення тарифів, цього б не сталося», — запевнив урядовець.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com