Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МАЛЕНЬКА ЗАРПЛАТА І ЗАЙВА ВАГА

Нещодавно учені прийшли до сенсаційного висновку: виявляється, рівень зарплати батьків дитини, а також ступінь їх освіти визначають не тільки соціальний статус, але і те, скільки ваша дитина важить. Останнім часом учені Швеції провели ряд досліджень на цю тему.

Виявилось, що в сім«ях іммігрантів, де зазвичай соціальний статус досить низький, більшість дітей мають зайву вагу. І якщо тут ожирінням страждав кожен п’ятий малюк, то в сім’ях, чий достаток був високий, як і рівень освіти батьків, зайва вага спостерігалася тільки у кожної 20-ої дитини.

Медики зробили висновок, що дана ситуація є критичною, адже виходить, що зайва вага, яка стає справжнім бичем сучасного людства, — це дійсно класова проблема. Як правило, люди з освітою купують не найдорожчу їжу, а найздоровішу, оскільки вони в курсі сучасних тенденцій і проблем суспільства.

Тепер медики сподіваються, що політики звернуть увагу на дитяче ожиріння, яке може поставити під загрозу майбутнє здоров’я нації.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com