Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Народні депутати йдуть на розмову в МАУП

Днями, в рамках роботи Дискусійного клубу МАУП, відбулася зустріч студентів Академії з народним депутатом України Володимиром Каплієнком.

Як відомо, Дискусійний клуб Академії покликаний надати студентам можливість поспілкуватися з відомими людьми: політиками, бізнесменами, акторами, митцями, громадськими діячами. Гості клубу діляться своїм досвідом, говорять зі студентами про нагальні проблеми молоді і відповідають на запитання. Для майбутніх фінансистів, політологів, економістів, менеджерів, які навчаються в Академії, таке спілкування є надзвичайно важливим доповненням їхньої освітньої програми.

Цього разу гість Дискусійного клубу, обраний по багатомандатному загальнодержавному округу, народний депутат від виборчого блоку політичних партій «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», заступник голови депутатської групи «Реформи заради майбутнього«- Володимир Каплієнко. Гість обрав тему зустрічі, яка найбільше хвилює на даний момент і його особисто, і кожного громадянина нашої держави. Володимир Каплієнко прагне, щоб кожен українець хотів жити в своїй державі, а не за кордоном, і пишався статусом українця. Депутат бачить майбутнє нашої країни в тому, щоб направити матеріальні ресурси на підтримку освітньої, виробничої, медичної, бізнесової галузі, аби стабілізувати державу і вивести її із занепаду. На даний момент, Україна, на думку Володимира Каплієнка, лише прямує до стабільності і має великий потенціал у майбутньому. Гість висловив надію, що молоде покоління, зокрема студенти МАУП, допоможуть нації досягнути кращого рівня життя в нашій державі.

Після вступного слова депутат побудував хід зустрічі у вигляді діалогу зі студентами. Молоде покоління уважно слухало депутата і охоче ставили запитання. Найбільше студентів цікавили такі теми: «Що особисто Володимир Каплієнко зможе зробити для покращення ситуації в країні?», «В якому напрямі має крокувати політичний устрій, щоб вивести країну з кризи?», «Якої форми влади потребує Україна?» та інші питання, на які гість давав щирі та вичерпні відповіді.

Наприкінці зустрічі гість побажав великого натхнення студентам у навчанні та роботі, яка б приносила їм моральне задоволення і фінансову стабі­льність.

На згадку про цікаву зустріч зі студентством Академії ректор МАУП Анатолій Подоляка вручив гостеві книги видавництва МАУП.

Тетяна Журкович

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com