Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Літня сесія в школі МВА

В Міжрегіональній Академії управління персоналом в школі МВА (Master of Business Administration) розпочалася літня сесія. З цього приводу ми поспілкувалися з директором Вищої школи управління Міжрегіональної Академії управління персоналом Тетяною Ревуцькою.

— Розкажіть, будь ласка, про літню сесіюв школі МВА?

— Зараз у нас проходить модуль «Економіка підприємства». На цей тренінг до нас прийшли не тільки українські слухачі, але і представники з Республіки Кореї. Сучасний формат наших занять дозволяє навчатися людям, які розмовляють на російській та англійській мовах. Для цього ми передбачили присутність перекладача та переклали всі методичні матеріали на англійську мову.

Порівнюючи з минулим 2010 роком, це літо більш активне з боку слухачів. Однією з можливих причин є те, що, за даними спеціалістів HR, восени попит на кваліфікованих спеціалістів в галузі маркетингу, фінансів та продажу підвиситься. Тому багато співробітників компаній та топ-менеджери вирішили  влітку підвищити кваліфікацію в даних сферах, щоб в жовтні місяці бути більш конкурентноздібним на ринку праці. 

Хто навчається у літній групі?

40% наших слухачів — це спеціалісти Інтернет-технологій, бізнесмени, представники приватного бізнесу у сфері промислового устаткування, банківської сфери, та Нафтогаз України. Це достатньо складні сфери, і коли людина досягає певного професійного рівня та займає управлінські посади, йому може не вистачити знань з менеджменту та маркетингу, тому наступним кроком це є навчання у школі МВА.

— Хто є викладачами школи МВА?     

— Викладачі нашої школи — це практики, ті люди, які здатні передати інформацію, які мають свій власний бізнес та вчену ступінь не нижче кандидата наук. Ми запрошуємо успішних фахівців з різних сфер: банківської, промислової, консалтингової.

— А ваші випускники мають змогу спілкуватися після закінчення програми та обмінюватися знаннями?

— Так, у нас є формат обміну думками та досягненнями між студентами та випускниками бізнес-школи у вигляді клубу МВА. Цей формат  «без краваток» дозволяє зустрічатися та знаходити спільні бізнес інтереси.

— Тобто, школа МВА, зокрема цей клуб, сприяє розширенню бізнес-контактів? 

— Наш клуб почав свою роботу в 2010 році. На зустрічах збирається як випускники школи так і дійсні слухачі. Відбувається таким чином: оголошується тематика, яка зараннє узгоджується, запрошується один модератор та два спікера, у яких різні думки з приводу тематики зібрання. В такому живому спілкуванні відбувається обмін думками та інформацією. Ми намагаємося зустрітися не в аудиторній обстановці, а в такому місці, яке передбачує жваве спілкування. Це досить цікаво та продуктивно. Після цих зустрічей з’являються контакти та співпраця, тому що коло спілкування збільшується, можна за максимальний короткий час познайомитися з достатньою кількістю людей, отримати більше інформації, та розказати про свої бізнес уподобання.

— Які ваші плани на початок навчального року?

— Зараз йде набір в нові групи, і також ми проводимо підбір англомовних викладачів, перекладаємо методичні матеріали на англійську мову, затверджуємо програму і плануємо восени відкрити окрему англомовну групу. За детальнішою інформацією звертайтеся на  сайт МВА чи за стаціонарним телефоном:

www.sicmba.com
тел. (044) 524-57-96, (044) 240-74 64

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com