Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Освіта та кар’єра – 2011»

У Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» пройшла традиційна щорічна Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2011» та виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном». Цей освітянський форум проводиться за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Міжрегіональна Академія управління персоналом як завжди представлена на виставці інформаційним стендом, де можна отримати всю необхідну інформацію про освіту в Академії, про спеціальності, які пропонує МАУП та умови навчання. Консультанти від Академії, які працюють на виставці, відповідають на запитання майбутніх студентів, їхніх батьків, вчителів та допомагають зорієнтуватися у вирі освітніх пропозицій. На стенді МАУП представлені всі напрямки діяльності Академії (дошкільна освіта, середня-спеціальна освіта, вища освіта, а також дистанційна освіта та МВА).

Виставка «Освіта та кар’є­ра – 2011» сприяє формуванню єдиного українського освітнього простору; інформуванню молоді про можливості отримання професійної освіти в Україні та за кордоном; поширенню інформації про вакансії і консультування з проблем працевлаштування. На цьому заході представлені 75 вишів України, 30 міжнародних організацій та освітніх агенцій, 12 компаній-роботодавців, які представляють вакансії для молоді, а також 58 закордонних вищих навчальних закладів з Франції, Польщі, Ізраїлю, Чехії, Кіпру тощо. В рамках виставки проходять численні семінари, майстер-класи та презентації від навчальних закладів, зокрема щодо стипендіальних програм, а також форуми і круглі столи від студентських профспілкових організацій.

Виставка працює до 19 листопада, тож маєте нагоду відвідати цей освітянський захід, дізнатися багато цікавого, розширити кругозір і познайомитися з лідерами освітянської галузі в Україні та за кордоном.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com