Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

КУДИ НАС КЛИЧУТЬ КОМУНІСТИ?

У 1957 році я був призваний в спецшколу в місто Бійськ. Наша група складалася з 60 осіб: партійних і комсомольських працівників. Тільки двоє, зі мною у тому числі, пройшли ідеологічну комісію КДБ. Я був покликаний для навчання на факультет іноземних мов. На «інкубаційний» період нам двом був виділений легковий автомобіль з безсловесним водієм в розпорядження...  Згодом мене забракувала медкомісія по серцю.

Моя особиста справа зберігається у відділі кадрів КДБ. Це я знаю з чужих вуст.

Знаю, так само що там за мною закріпилася кличка «чесний».

«Професійний» — сказав інструктор Орловського обкому партії, який настирливо закликав мене стати  інструктором обкому КПРС.

«Йди до нас! Ми тобі і дисертацію зробимо», — переконував він мене.

«Я сам хочу усього досягти», — парирував я і почав «самостійне плавання».

Більше 4000 років тому людство переконалося, що комунізм — це утопія. І тільки безграмотні люди, що не цікавляться історією, не знають цього і продовжують вірити в цю ахінею.

Усім людям землі, у тому числі і нинішнім комуністам, слід врахувати уроки історії і бачити своє майбутнє, своєї країни, свого народу у світлі цих уроків, а комуністам терміново змінити платформу, на якій вони «сидять». Змінити свій прапор і герб, які несуть людям, що вірять у цей обман, приниження і перспективу нового «перевиховання» народу через ГУЛАГ.

Принцип соціалізму — це добре: «від кожного по спроможності, кожному — по праці». Чудово. Нестаріючий принцип, узятий на озброєння багатьма країнами і народами світу.

Принцип комунізму — це: «від кожного по можливості, кожному — по його потребі». Суперечлива теза.

Так, побудували вони, комуністи, свій комунізм, але тільки в межах Кремлівської стіни, а за стіною була потужна експлуатація народу великої країни, який так і не зміг у своїй масі вибратися з убогості.

Сучасні комуністи готові знову стати «друзями» народу, на якому знову готуються паразитувати.

Тепер можна зустріти комуністів і в церкві. Тут нащадки войовничих безбожників, на рахунку яких тисячі зруйнованих церков і десятки тисяч по-звірячому закатованих священніків усіх конфесій, живляться «опіумом для народу». Вони показово хрестяться, показують свою «любов» до Бога. А потім сідають в шикарні авто еліт-класу і відбувають у панські хороми над Дніпром.

Комунізм — це небезпечна утопія, обман, цинізм, громадянська війна і експлуатація народу. Рівень економічного розвитку і життя народу царської Росії 1913 року комуністичною партією, «керівною і направляючою», так і не досягнуто. Щодо повної поразки на міжнародній економічній арені взагалі мовчу. СРСР завжди був сировинним придатком Заходу.

Беззмінний керівник комуністичної партії Сталін чітко засвоїв головний заповіт Володимира Ілліча Леніна за його секретною для, народу книгою «Як утримати владу». Суть того заповіту полягає в тому, щоб партія періодично відстрілювала кращих людей, звинувативши їх в міфічній зраді. Тоді налякані маси тісно об’єднаються навколо комуністичної партії і її ядра — політбюро.

Досі не зрозумів: чому користуються авторитетом у народу депутати-комуністи? В ім’я чого вони працюють? Що захищають? Куди звуть народ? По моєму, вони шукають гострих відчуттів для себе і розбурхують народ «солодкими» обіцянками, які неможливо виконати.

У своїй «боротьбі», нібито за справедливість, партія  свої ряди і ряди народу не раз «вичищала». Спочатку вбивали, а потім тільки засумнівавшись у вірності партійним ідеалам, закривали всякий доступ до будь-якої роботи. 37% дорослого чоловічого населення було загнано в ГУЛАГ на безкоштовну працю. У судах працювали тільки на обвинувачування. Державні адвокати  були «глухонімими». За кілька колосків підібраних на скошеному полі (150 — 200 грамів зерен),  можна було надовго опинитися у в’язниці.

Згідно з «заповітом» великого вождя пролетаріату, навіть улюблений народний герой маршал Г.Жуков після війни постійно піддавався знущанням і приниженням (нічні секретні обшуки і неодноразові «розгляди» на політбюро). Що вже казати про пересічних громадян, які мали б тремтіти все життя, чекаючи гуркіт чобіт в коридорі.

Природа і сам Бог дали людству великого ученого   Бориса Болотова. Він від­крив шляхи розвитку для усіх наук. Переймайте досвід, просувайте вперед, розвивайтеся. Але Борис Васильович творив ці науки в пору комуністичної інквізиції і за те, що не так думає, був поміщений в психлікарню, а через рік, без обвинувачувального вироку, його переведено в ГУЛАГ. На противагу менделеєвської таблиці на 100 елементів, Борис Васильович створив свою, на 100 тисяч елементів і їх з’єднань і дістав можливість виготовити атомний реактор в рукавиці або в кишені, для обігріву тіла, без шкідливих для здоров’я людини випромінювань. Усе досі під негласним забороною. Від цього і ортодоксальна медицина, окрім хірургії, переживає глибоку кризу. Благо, що в Україні, з подачі  розвивається народна, природна медицина, в союзі з якою можна уникнути багатьох хвороб, а не заліковувати їх всілякою комерційною «хімією».

Допоки комуністи вольготно засідають в Раді, а їх перелицьовані однодумці обіймають найвищі пости в країні, прикрившись патріотичною риторикою і новими символами незалежності, нам не вийти на шлях прогресу. Комуністична партія своєю політичною, економічною і культурною діяльністю привела СРСР до занепаду і розпаду. Тепер цей привид душить Україну, накидаючи їй ті самі радянські схеми «розвитку» економіки, контролю над населенням тощо. Польща прогресу досягла з вигнанням компартії із суспільства, поставивши її поза законом. Подумайте, люди про своє майбутнє.

Г.Непомнящих   
м.Коломия

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com