Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЧАС ЗДАТЕН ЗУПИНЯТИСЯ

Нещодавно фахівці дійшли такого висновку, що час в нашому Всесвіті поступово сповільнюється. Крім того, в майбутньому воно може повністю зупинитися. 

По припущенню учених, теорія, згідно якої під впливом темної матерії Всесвіт безперервно розширюється, не вірна. За словами експертів, відбувається не розширення Всесвіту, а уповільнення часу.  Як заявляють дослідники, час сповільнюється так повільно, що люди просто не помічають цього. Проте в якийсь певний момент, коли наша планета припинить своє існування, час може повністю зупинитися. В результаті наш Всесвіт виглядатиме наче «замороженим». 

Варто відмітити, що цю точку зору учених з Іспанії повністю підтримує космолог з University of Cambridge Гарі Гібсон. За його словами, справа в тому, що наука рахує появу часу з моменту Великого вибуху. Отже, якщо час колись з’явився, то наступить момент, коли він може зупинити свій біг.

 newsmax.com.ua

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com