Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Застосування зварної сітки при будівництві парканів

Огорожа з зварної сітки - це відмінний вид захисної конструкції, яка може не тільки вберегти певний приватний ділянку від зломщиків і грабіжників, але і оригінально і практично прикрасити таким способом, весь присадибну ділянку.

Огорожа з вищевказаного будівельного матеріалу, має масу переваг, які не притаманні іншим видам огорож. Завдяки сучасним технологіям нанесення на поверхню металевої зварної сітки захисних і антикорозійних матеріалів, паркан такого типу, буде довго служити своєму власникові, а також, надійно захищати територію.

Завдяки невеликій вартості зварної сітки, без втрати якісних характеристик, конструкція захисної споруди не «вдарить» по кишені власника. Простота установки її на потрібне місце, не вимагає високих витрат праці і часу.

Легкість сітки дозволяє застосовувати для будівництва конструкції найдешевші матеріали. Вони не вимагають особливої міцності і глибокого закладення фундаменту (що значно здешевлює весь процес будівництва парканів).

З огляду на те, що зварена металева сітка, володіє практично ідеальною світлопроникністю, це дозволяє застосовувати її на присадибних ділянках, де потрібна максимальна кількість денного, сонячного світла.

Слід також згадати і про те, що даний вид виробів, прекрасно поєднується з будь-якими матеріалами і формами. Саме тому, він практичний в будь-яких дизайнерських рішеннях і задумках власника території або об'єкта.

Якісна металева сетка сварная в рулонах користується великим попитом у покупців. Її дешевизна і практичність в застосуванні, не тільки вигідна для того чи іншого покупця, під час будівництва огорожі, але і дозволяє використовувати її навіть після того, як попередню будову з сітки, знадобиться розібрати. Її довговічність грає в цьому особливо важливу роль. Виходячи з цієї інформації, слід знати всі ті критерії якості, які треба враховувати при купівлі цього матеріалу. Тільки від цього буде залежати його міцність, зносостійкість і естетичність зовнішнього вигляду.

Перш ніж приступити до установки сіткового матеріалу на задумане місце, його слід ретельно проміряти і підігнати під необхідні параметри. Пролітні перекриття повинні бути рівними і цілісними. Для цього його потрібно вирівняти на площині. Тільки після проведення цієї роботи, можна починати натягувати сітку на підставу забору.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com