Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Оренда квартири у Львові на Vlasne.ua, як альтернатива готелю

Багато людей приїжджають в м. Львів по різних справах вже давно стали помічати, що набагато вигідніше орендувати квартиру, ніж зупинятися в дорогих готелях і мало привабливих хостелах.

Ринок нерухомості постійно прогресує. З'являються нові пропозиції, які більше спрямовані на задоволення потреб сучасного клієнта. Навряд чи сьогодні можна знайти людину, яка б не чула про оренду апартаментів. Для багатьох людей ця практика стала повсякденною, оскільки складно знайти оптимальний варіант при постійних роз'їздах. Велику кількість пропозицій, стосовно оренди житла, можна знайти за посиланням lvov.vlasne.ua/uk на сервісі Vlasne.ua.

Добова оренда квартири відкрила перед людьми масу нових можливостей. Можна подорожувати із задоволенням і знімати житло за оптимальними цінами.

Проживання у відносно не дорогому готелі де-небудь на околиці Львова  виливається в чималі гроші, і це при сумнівній  якості обслуговування та мінімуму наданих послуг. А зупинятися в хостелі багатьох просто не влаштовує, не дивлячись на те, що ціни там невисокі.

Всьому цьому є прекрасна альтернатива - це оренда квартири у Львові. На даний момент, людині, яка хоче зупинитися у Львові, сервіс Vlasne.ua пропонує безліч варіантів оренди житла на декілька днів. Бронювання квартири через Vlasne.ua гарантує вам проживання в цій квартирі.

вид на Львів з вікна

Якщо ж ви не хочете скористатися орендою квартири, то на цей випадок є пропозиції і від приватних осіб на дошках оголошень. На жаль, в даний час існує багато шахраїв в цій галузі, яких варто остерігатися. У мережі інтернет є дуже багато пропозицій, їх вибір досить широкий і різноманітний. Але погоджуючись на такі пропозиції, ви повинні чітко розуміти, що ніяких гарантій вам не нададуть.

Чим же відрізняється оренда квартири подобово від проживання в готелі?

Почнемо з того, що в будь-якому готелі існує свій розпорядок дня, і як правило, після 22:00 гостей в номери вже не пускають. Якщо ж у вашому готелі є сніданок, то зазвичай він проходить дуже рано, і не кожна людина прагне на нього потрапити, але його вартість уже входить у вартість номера, і часом від цієї послуги не можна відмовитися. У підсумку ви отримуєте стандартний номер, із зайвою вартістю як мінімум за сніданок.

Що пропонують хостели? В основному, це переобладнані гуртожитки, або інші приміщення, які хоч якось підходять для проживання. Тобто, мають кімнати для розміщення спальних місць, загальний туалет і якусь подобу загальної кухні. Говорити про зручність і чистоту тут вже не доводиться, але все ж вони існують.

Що ж нам пропонують при оренді квартир подобово?

Почнемо з того, що ви отримуєте в користування повноцінне ізольоване житлове приміщення з меблями і повноцінним приміщенням кухні, в якому є все необхідне для самостійного приготування їжі. Вас ніхто не контролює, не примушує платити за не з'їдений сніданок, і вартість цього житла набагато менша ніж в готелі.

Залежно від ваших фінансових можливостей, можна орендувати як квартиру, так і приватний будинок. При цьому вартість оренди все одно вийде меншою, ніж в звичайному готелі. А якщо ви будете знімати житло на довгий термін, швидше за все вам підуть на зустріч, і зроблять знижку на проживання. Це такий же ринок, як і всюди, на якому можна, і потрібно домовлятися.

Отже, ринок приватних квартир, які здаються подобово, дуже різноманітний. Будь-яка людина може знайти варіант для себе за своїми можливостями. Хочете, знімайте маленьку квартиру на околиці Львова  і платіть за неї копійки. Ну а якщо є можливість -  знімайте апартаменти в центрі. А для найвибагливіших гостей є прекрасні будинки, які включають всі радощі відпочинку, такі як сауна, лазня, басейн, і просто більярд. Але це завжди буде дешевше, ніж зупинятися в готелі.

Оцініть особисто всі перспективи сучасного сервісу подобої оренди Vlasne.ua і Ви не пошкодуєте!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com