Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Функціональні вагончики

Жодне будівництво не може обійтись без місця, де б працівники могли б переодягнутись, чи поїсти. Деякі компанії, які займаються створенням нових житлових площ, облаштовують не лише приміщення для потреб першої необхідності, але й піклуються, щоби у їхніх працівників було місце й для відпочинку. Саме для таких потреб і купують будівельний вагончик. Він достатньо універсальний, адже може використовуватись для різних потреб.

За бажання, таку конструкцію можна обладнати і під вагончик для житла. В таке приміщення зазвичай встановлюють спальне місце, а може й кілька, санвузол. Щодо останнього, найчастіше замість ванної, там облаштовують душову кабіну, щоби можна було заощадити місце. За потреби, а такій побутовці може бути розташована і кухня. Все залежить виключно від замовника та від того, що він хоче отримати від тимчасового житла. Якщо будівництво розраховане на тривалий час, тоді виконавець робіт може й запропонувати компанії, яка замовила виготовлення і встановлення вагончика, підключити його до комунікацій, якщо на території є така змога. Все це досить облегшить життя працівників. Якщо є каналізація, не потрібно думати, де краще було б облаштувати вигрібну яму, а також, де б встановити цистерну з водою для душу.

Вагончики сьогодні встановлюють майже на всіх будівельних майданчиках, оскільки в них можна не лише жити, їсти, відпочивати, приймати душ, але й це приміщення може стати навіть офісом для прораба. В ньому він зможе встановити сейф й зберігати документи на будівництво, або й відповідні акти, які повинні бути завжди поруч. Тут же відповідальна людина може заключати договори з покупцями житлових площ. Якщо облаштувати таке приміщення під повноцінний офіс, в ньому себе зручно буде почувати і його працівник, і відвідувач, який звернувся до нього по допомогу чи з інших питань.

Такі вагончики не рідко встановлюють і біля самого будівництва з іншою метою. Такі мобільні офіси з продажу житлових площ допомагають продавцю і полегшують його роботу, оскільки потенційному власнику житла не потрібно показувати фотографії об’єкта і везти на місце будівництва, все знаходиться поруч, а тому представник компанії в будь-який момент може відвести клієнта на будівництво і той зможе обрати собі будь-яку квартиру, яка йому сподобається. До того ж це збільшує вірогідність того, що клієнт придбає такі квадратні метри, адже він вже зможе відчути себе його власником.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com