Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Особливості взуття Сonverse All Stars та його популярності

Взуття - це не просто предмет гардероба, необхідна людині річ, але ще і стильний аксесуар, за допомогою якого кожен може підкреслити свій хороший смак, індивідуальність. Це можуть бути туфлі від кутюр за кілька тисяч євро, щось простіше, знамениті тімберленди або кеди Converse All Stars.

Кеди Сonverse All Star є продукцією компанії Converse. Дана компанія спеціалізується в основному саме на виробництві кед. Незважаючи на те, що кеди не є новинкою в світі моди, вже давно існують, продукція компанії Converse неймовірно популярна і затребувана вже протягом декількох десятиліть. А кеди Сonverse All Star є найпопулярнішою моделлю, коли-небудь випущеної даним виробником. Продає сьогодні Converse офіційний магазин в інтернеті, тому можна бути впевненим, що це оригінальна продукція.

Чому Сonverse All Star так популярні?

Популярними дані кеди стали не відразу. Їх прототип з'явився ще в 1917 році, але не звернув на себе особливої уваги. Все змінилося, коли їх Чак Тейлор. Він був убитий наповал їх дизайном, став активно брати участь в їх просуванні, в рекламі, а також спільно зі співробітниками компанії займався розробкою їх дизайну. Саме це і збільшило обсяг продажів в той період. Друга хвиля популярності даних кед припала на 70-ті роки минулого століття. У той період їх носили представники панк-культури, учасники знаменитих груп. Незабаром «конверси» почали носити і шанувальники цих груп. У багатьох досі збереглися «конверси» з часів їх молодості.

Третя хвиля популярності припала на 90-ті роки минулого століття. Тоді їх стали носити ті, хто слідував стилю гранж, який був дуже популярний. В даний час кеди Сonverse All Star – це вже класика. Вони поза часом, їх носять люди різної статі, віку, сфер діяльності. Крім своєї багатої історії, конверси ще й:

  • дуже зручні;
  • легенькі;
  • міцні;
  • довговічні.

Тому, далеко не всі, хто їх носить, купує їх тому що це тільки модно і актуально. Багатьох цікавить просто зручність і якість. А є й такі підлітки, яким пощастило носити конверси своїх батьків, що збереглися з часів їх молодості.

Як відрізнити справжні кеди від дешевого аналога

Щоб вміти відрізнити справжні кеди від підробки, слід виділити основні конструктивні особливості взуття:

Наявність артикулу моделі. Погляньте всередину моделі, там, на язичку присутній напис, що має числове і буквене позначення. Артикул моделі повинен бути присутнім на офіційному сайті виробника.

Упаковка. Оригінальні кеди Converse завжди поставляються в коробці.

Ціна. Вартість справжнього взуття не може бути низькою. Також зверніть увагу, що високі моделі коштують трохи дорожче.

QR-код на бирці. Мовою у взутті повинен бути присутнім унікальний код, при зчитуванні якого споживач потрапляє на офіційний сайт виробника.

Довжина устілки. Вона завжди прописується в сантиметрах.

Вага взуття. Так як оригінальна взуття має товсту підошву, важити вони будуть важче.

Геометрія пошиття. Підошва і носок в кедах all star 2 оброблені акуратно, немає присутності клейових швів. Також зверніть увагу на те, що кеди Converse all star ззаду оснащені пришитим логотипом з чітким і рівним написом.

Якщо за мету поставлено придбання якісних, оригінальних кедів – дотримуйтесь зазначені поради, щоб не купити підробку. Справжні converse порадують довговічністю і красивим зовнішнім виглядом.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com