Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«МОРАЛЬ» САРИ – «ЖАСМІН»

Жовті та інші подібні ЗМІ передавали одне одному «сенсаційне» повідомлення: Сару – «Жасмін» (гірську єврейку за походженням) побив її чоловік – дагестанець В’ячеслав Семендуєв.

Деякі, як завжди, навіть угледіли в цьому «жахливий антисемітизм» і вимагали «компенсації». Але виявилося все, як завжди, набагато простіше Сара, за повідомленнями «Комсомольської правди» (є, виявляється і така), регулярно зраджувала своєму чоловікові з особистим охоронцем, що й було підтверджено відеоплівкою. Чоловік дагестанець, зрозуміло, не витримав. Адже, за деякими даними, він вклав в розкрутку Сари, яка перетворилася згодом на «Жасмін» близько $2 млн. Після оприлюднення відомостей про відеозйомку аморальних дій цієї Сари, жовті видання (наприклад, рабиновичиський «Мігньюс») одразу замовкли про «антисемітизм» і почали взагалі заперечувати сам факт її побиття розлюченим чоловіком. Але Сара є Сара і журналісти знову спіймали її «на гарячому» в одному з латвійських готелів, але вже з іншим сексуальним партнером керівником її танцювальної групи. Вочевидь, що свою поведінку Сари не можуть змінити ще з біблійних часів. Але при чому тут «антисемітизм»?

За матеріалами ЗМІ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com