Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

КОРОТКА ПАМ'ЯТЬ ІЗРАЇЛЬТЯН

Президент України Віктор Ющенко підписав указ «Про надання гуманітарної допомоги Ліванській Республіці» у зв’язку зі значними руйнуваннями у цій країні унаслідок військової агресії Ізраїлю.

Здавалося б, всі, хто не на словах бореться за врегулювання конфлікту на Близькому Сході, мали б підтримати таку ініціативу. Адже це гуманітарна місія! Та де там. Таке рішення українського лідера розкритикували депутати від правлячої партії Ізраїлю «Кадіма». Коментуючи ініціативу Віктора Ющенко, голова парламентського комітету з розвитку відносин між Ізраїлем та Україною якийсь Нудельман виразив жаль з приводу «однобічності» такого рішення та призвав Україну прийняти на реабілітацію ізраїльських дітей, які отримали травми у результаті ракетних обстрілів. Зі слів депутата, в дні літніх канікул було б логічно якщо б Київ зробив запрошення групі дітей з Ізраїлю відпочити у Артеку. Схоже, на менше «захисники прав дітей» не згодні. А між тим на початку серпня ізраїльських дітей запрошували до одеських оздоровчих дитячих таборів. Та Ізраїль відмовився. Мовляв, в Одесі забезпечити безпеку дітей було б неможливо. У чому, правда, ізраїльтяни вбачали «небезпеку», так і залишилося невідомим. Можливо, вони й самі про це вже не згадають. Адже ж забули запрошення української сторони. Утім, це вже власні проблеми «керманичів» цієї країни. Найгірше ж, коли від занадто самовпевненості і бажання захопити все більше і більше землі, страждають невинні діти.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com