Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ПОЛЮЮТЬ НА ВІДЬОМ — ЦЕ «ФАКТ»

Знову повертаються часи тоталітаризму. Хто не з нами — той проти нас. Саме це випливає з недавньої заяви видавництва «Факт».

Нещодавно воно заріклося не брати участі у будь-яких громадських та культурних заходах, в яких бере участь МАУП. Та закликало до цього письменників, поетів, науковців, журналістів. Фактично так і заявили — або ви співпрацює з нами, або з виданнями МАУПу.

«Останнім часом публікації в причетних до МАУП засобах масової інформації (зокрема «Персонал Плюс») стають дедалі одіознішими, радикальнішими та неприпустимими» — таке пояснення своєї позиції згаданого видання. Для необізнаних з «кухнею» відкриємо завісу. Причиною такого нервового зриву «Факту» стала публікація у № 38 нашої газети, в якій розповідалося про недавній Львівський форум видавців. Зокрема у згаданому матеріалі висловлено критику з приводу присудження не заслуженої премії громадянину Ізраїлю Мойсею Фішбейну, за книжку, що побачила світ у видавництві «Факт» (директор Леонід Фінкельштейн).

Тож згаданому виданню варто бути вдячним за таку емоційно-оригінальну рекламу видань МАУП. При чому навіть не варто закликати братів по перу до аналогічного бойкоту дітища ізраїльського підданого. Справжні майстри — й самі зорієнтуються. А от номінально українським правоохоронним органам варто зацікавитися цим ФАКТично жидівським новим винаходом ксенофобії — літературно-публіцистичним.

Марко ДУКА
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com