Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

КОНГРЕСМЕН ВИЯВИВСЯ ЗБОЧЕНЦЕМ-АЛКОГОЛІКОМ

Через скандал навколо сексуальних домагань до неповнолітніх змушений був піти у відставку конгресмен США Марко Фолі.

Стало відомо, що Фолі не тільки відправляв підліткам через інтернет пікантні повідомлення, а й домагався від неповнолітніх зустрічей, до того ж уночі. В одному з повідомлень Фолі, який виступає під псевдонімом Maf54, заявив, що був з одним підлітком у місті Сан-Дієго. Особливої огиди до цієї історії додає той факт, що Фолі відомий своєю боротьбою проти дитячої порнографії і сексуальної експлуатації неповнолітніх.

Скандал навколо республіканця Марка Фолі перетворився на центральну тему передвиборної кампанії в США, яка загрожує втратою голосів партії президента Джорджа Буша під час майбутнього оновлення Палати представників і третини Сенату. Як повідомив адвокат Фолі Девід Ріс, нині колишній конгресмен перебуває на лікуванні від алкоголізму. «Я впевнений, що я алкоголік, — каже він. — Я зрозумів, що мені необхідно терміново пройти курс лікування від алкоголізму і позбутися інших вад у поведінці».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com