Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МАУП продовжить акції протесту

Прем’єр-міністрові України
В.Януковичу
 
Голові Верховної Ради України
О.Морозу
 
Президентові України
В.Ющенку
 

9 листопада ц.р. відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, який розглядав конфлікт між Міністерством освіти і науки України, з одного боку, і системою недержавних вищих навчальних закладів, зокрема Міжрегіональною Академією управління персоналом, з другого. Було прийнято рішення про створення тимчасової слідчої комісії.

Враховуючи побажання членів Комітету не загострювати ситуацію під час вирішення питання у Верховній Раді України щодо створення ТСК, Наглядова рада, Ректорат, Рада трудового колективу і Студентська рада МАУП прийняли рішення про призупинення пікетування Кабінету Міністрів України та інших акцій протесту.

Як показали останні дні, міністр освіти і науки С.Ніколаєнко не тільки не припинив безпідставних наклепницьких нападок на МАУП, а й посилив їх. Так, в ефірі «5 каналу» в п’ятницю 17 листопада ц.р. прозвучали нові ще злостивіші висловлювання С.Ніколаєнка на адресу Академії та її керівництва, які межують з крайньою формою психічного розладу.

Оскільки С.Ніколаєнко не відмовився від своїх злочинних задумів знищити МАУП, не припинив безпідставних нападок на неї, а вище керівництво держави до цього часу не прийняло жодних заходів щодо міністра-злочинця, Міжрегіональна Академія управління персоналом заявляє про безстрокове продовження мітингів і акцій протесту до виконання всіх раніше заявлених вимог, включно до відставки С.Ніколаєнка і притягнення його до суду.

Наглядова рада
Ректорат
Рада трудового колективу
Студентська рада МАУП
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com