Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Проти доктрини єврейського расизму

Вступне слово голови Наглядової ради МАУП Георгія Щокіна до учасників Міжнародного форуму з Голодомору в Україні: каральні органи єврейсько-більшовицького режиму

 П’ять років поспіль МАУП разом з іншими українськими та міжнародними організаціями проводить на своїй базі науково-практичні конференції з питань вивчення найжахливішого злочину ХХ століття — українського Голодомору-геноциду. Цей наймасштабніший геноцид відбувався, щонайменше, у три етапи: в 1921-1923, 1932-1933 та 1946-1947 роках. Жертвами цього небаченого за своїми масштабами і методами злочину стали близько 10 мільйонів українців, що катастрофічно відбилося на всьому генофонді Української нації. Ці національні втрати ніколи і нічим не можуть бути поновлені. Нам залишається лише пам’ять про невинно закатованих та лише борг перед загиблими мільйонами наших спів­вітчизників. Ця пам’ять і цей національний борг полягають, перш за все, в об’єктивному та всебічному дослідженні причин, механізмів і наслідків Українського геноциду. Робити це потрібно й для того, аби голодоморні жахіття ніколи не повторилися на нашій багатостраждальній землі.

Історія завжди має здатність повторюватися, якщо не зроблено відповідних висновків з попередніх уроків. Тому ми намагаємося говорити чесно, відверто і правдиво про все, що стосується ідеологів, організаторів та виконавців масового винищення українців. І хіба ми винні в тому, що абсолютну більшість керівництва більшовицької партії та її каральних органів становили представники єврей­ської меншини? Хіба можна спростувати офі­ційно оприлюднені дані, в тому числі більшовицькі, згідно з якими близько 80% керівних посад належало саме цим представникам? Спростувати не можна, тому сьогодні робиться все, щоб ці факти замовчати. І робиться це на найвищому державному рівні, включаючи президентський.

Саме в цьому полягає основна причина систематичних, планомірних і репресивних переслідувань МАУП — що за часів президентства Л.Кучми, що за нинішнього президентства В.Ющенка. Не маючи змоги заперечити правду, яка звучить з трибун та видань МАУП, сіоністськи налаштовані можновладці намагаються звинуватити український навчальний заклад у вигаданих ними ж ксенофобії та антисемітизмі або знайти якісь неіснуючі чи дріб’язкові порушення в його діяльності. Ми категорично відмітаємо всі неправдиві звинувачення українських зрадників та нащадків україножерів і наполягаємо на нашому вистражданому праві знати поіменно кожного з усіх катів Української нації!

Ми повторювали і повторюємо знову, що ніколи не виступали проти євреїв загалом, оскільки людина не обирає своєї національності, вона в ній народжується. Але ми виступали і виступаємо проти доктрини єврейського расизму, який, відповідно до історичних часів, може набувати різних форм — шовіністичного сіонізму, інтернаціонального більшовизму чи космополітичного лібералізму. Не змінюючи при цьому своєї расистської сутності, яка полягає у встановленні єврейської етнократії — як це відбувалося в більшовицькій Росії або відбувається сьогодні в сіоністському Ізраїлі чи лібералізованих США. Не дослідивши початків існування та механізмів встановлення цієї смертоносної етнократії, ми ніколи не зрозуміємо яким чином влада, банки, підприємства, землі, засоби масової інформації в сьогоднішній Україні, як і в інших пострадянських країнах, знову опинилися в руках однієї національної меншини.

Правда про це вкрай небезпечна для нащадків та прихильників єврейського тоталітаризму. Тому, мабуть, президент Ющенко віддає вказівки Службі безпеки України та Міністерству освіти влаштувати перевірки МАУП. Тому, мабуть, уже два роки лежить без руху в Міносвіти розроблена МАУП навчальна програма «Голодомори в Україні у ХХ столітті». Водночас більшовицький міністр освіти Ніколаєнко витрачає кожний свій робочий день, аби знищити МАУП.

Але ми переконані в тому, що президент та міністри приходять і відходять, а академії та університети залишаються. Ми працюємо і працюватиме згідно з Конституцією України та Загальною декларацією прав людини ООН, обстоюючи свої права на свободу думки і слова, свободу наукових досліджень та вільне висловлювання своїх переконань. Лише правдиве і чесне життя варте пошани і всім нам треба зробити все від нас залежне, аби воно було саме таким. Сподіваюся, що наша конференція зробить ще один суттєвий внесок у дослідження правди про тоталітарний єврейсько-більшовицький режим та його зловісні каральні органи.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com