Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Геноцид українського народу

Побачив світ дванадцятий номер журналу «Персонал» за 2006 рік. Традиційно вже вп’яте в грудневому випуску стала тема Голодомору 1932—33 років.

24 листопада у Міжрегіональній Академії управління персоналом відбувся Між-народний форум з Голодомору в Україні «Каральні органи єврейсько-більшовицького режиму». Зі словом до учасників форуму звернувся доктор соціологічних наук, заслужений працівник освіти України, голова Наглядової ради МАУП Георгій Щокін. «Цей наймасштабніший геноцид відбувався щонайменше у три етапи: в 1921—23, 1932—33 і 1946—47 роках. Жертвами цього небаченого за своїми масштабами і методами злочину стали близько 10 мільйонів українців, що катастрофічно позначилося на всьому генофонді української нації. Ці національні втрати ніколи і нічим не можуть бути заповнені. Нам залишається лише пам’ять про невинно убієнних і лише обов’язок перед загиблими нашими спів-вітчизниками», — зазначив він. Публікуються Декларація та Звернення учасників форуму до Верховної Ради України та глав урядів і парламентів держав світу.

Стаття Василя Яременка «Так хто ж здійснював геноцид українців» також присвячена цій темі.

У рубриці «Економіка і політика» публікується стаття доцента кафедри економіки Сумського інституту МАУП Володимира Холода «Дозована параполітика авторитаризму». Головна теза публікації: «авторитарний режим допускає обмежений і контрольований плюралізм у політичному мисленні, думках і діях, мириться з наявністю безпечної для нього опозиції».

У рубриці «Пізнавальні бесіди» надруковано закінчення статей Юрія Козенкова «Голгофа народів. Коротка хроніка злочинів світового Сіонізму, Масонства і Заходу» і співавторів Світлани Хваткової та Галини Онуфрієнко «Генеза української мови у гіпотезах та концепціях мовознавців ХІХ—ХХ століть».

У матеріалі «Християнин у Талмуді єврейському, або Таємниці рабинського вчення про християн» у рубриці «Дискусійна трибуна» наведено багато свідчень упередженого ставлення юдеїв до християн з певних розділів Талмуду, досліджених ксьондзом І.Б. Пранайтісом.

Традиційно рубрика «Новини Академії» висвітлює головні події МАУП.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com