Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ющенко взяв участь у святкуванні Хануки

Президент України Вік­тор Ющенко відвідав Центральну синагогу в Києві, де євреї відзначають своє релігійне свято Ханука.

Як повідомляє прес-служба президента, глава держави привітав євреїв з цим святом та побажав усім, хто святкує Хануку, міцного здоров’я, миру та щастя.

В. Ющенко також взяв участь у запалюванні свічки ханукії. Нагадуємо читачам, що так звана «центральна синагога» — це вотчина «посланника любавичівського ребе» рабина Асмана разом з його поплічником — відомим кримінальним злочинцем Рабиновичем. «Любавичівський ребе» — це, за численними працями Е. Ходоса, фюрер юдо-нацистської секти Хабад, тобто єврейсько-фашистського руху, що являє сьогодні найбільшу загрозу і світу загалом, і Україні зокрема. До того ж, за оприлюдненим зізнанням Асмана, ханукальну свічку може запалювати тільки «спра­вжній єврей». «Справжнім євреєм» в юдаїзмі вважається народжений від матері-євритки або той, хто прийняв юдаїзм. Отже, нинішній президент Ющенко, який прийшов до влади в Україні за рахунок використання національно-патріотичних гасел, або має єврейське походження, або прийняв юдаїзм. Третього, як кажуть, не дано.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com