Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Гарань — ще не гарантія

Співробітник Києво-Могилянської академії Олексій Гарань 2004 року долучився до «сіоністсько-хабадського походу» В.Рабиновича на МАУП і на інтернет-сайті МГО «Інтерньюз-Україна» висловив своє бажання про необхідність «закриття» МАУП — мовляв, вона є «розсадником антисемітизму».

«Принципову владу» очолював тоді Президент України Леонід Кучма. І хоч як його звинувачували у промосковських позиціях, але ні він, ні його оточення, на відміну від нинішнього «принципового українського» Президента Віктора Ющенка, не наважилися на незаконний і недемократичний крок — закриття МАУП.

Голосіївський районний суд м. Києва відмовив Академії у її позові до О.Гараня і МГО «Інтерньюз-Україна» про захист честі, гідності і ділової репутації, вважаючи заклики О.Гараня закрити МАУП «оціночними судженнями».

Апеляційний суд м. Ки­єва не погодився з цим рішенням і задовольнив скаргу МАУП про спростування негативної і недостовірної інформації, зобов’язавши відповідачів спростувати її.

Але співробітник колись славної козацької Києво-Могилянської академії (яку окупували, є така народна думка, представники однієї національної меншини, яку козаки за численні провини неодноразово ганяли просторами України) О.Гарань не погодився з цим рішенням і оскаржив його у Верховному Суді України.

Ухвалою Апеляційного суду Донецької області від 19.06.07., який за дорученням Верховного суду України розглядав цю справу, в задоволенні касаційної скарги відмовлено, чим ще раз наголошено на законній діяльності МАУП і незаконності нападок на неї різних «профе­сійних єврейських функціонерів», їхніх захисників на кшталт О.Гараня та оточення нашого «найукраїн­ськішого» за всю історію незалежної України Президента, якого підбурюють до антиукраїнських і незаконних дій заморські і заокеанські хазяї.

Власна інформація

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com