Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Гарно погуляли…

Нині кількість отруєних на весіллі у Рів­ненській області сягла 122 осіб. Напередодні після святкування до лікарень з отруєнням потрапила 91 людина.

У результаті отруєння на весіллі у селі Малий Жолудськ, що на Рівненщині, 122 особи госпіталізовано з діагнозом гастроентероколіт. Хворі почали звертатися за допомогою лікарів з 15 липня. На ранок 16 липня до інфекційних відділень Володимирецької центральної районної лікарні та Кузнєцовської міської лікарні Рівненської області з попереднім діагнозом гастроентероколіт було госпіталізовано 91 людину, зокрема 19 дітей віком до 14 років.

Як повідомили у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій, людей було госпіталізовано після весілля 14 липня у с. Малий Жолудськ Володимирецького району. Загалом у святкуванні весілля взяло участь близько 200 осіб з шести сіл району. Стан хворих середнього та легкого ступеня тяжкості.

За матеріалами «Українських новин»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com