Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Алкоголем по НАТО

Мешканці сіл Ульянівка та Кринички Миколаїв­ського району на Миколаїв­щині повідомили про те, приватні підприємці, які мають свої продовольчі крамнички в цих населених пунктах, «активно підтримують та вітають» проведення ПСПУ протестувальних заходів у районі військового полігону «Широкий лан» проти міжнародних військових навчань «Сі Бріз-2007».

Попри такий парадоксальний сплав пролетарів та капіталу, причиною цього є не ідеологічна платформа ПСПУ. Просто активісти, які живуть у наметовому містечку з 9 липня, вдвоє, а то й більше, підняли виручку в сільських магазинах та кіосках.

Основний товар, який особливо користується попитом «борців з НАТО», — не льодяники та йогурти, а, звісно, прохолодні та зігрівальні напої. Власне, горілку (і «палений» товар також) активно розбирають пікетники, вона, так би мовити, допомагає «коротати дні» «політичної боротьби з імперіалізмом».

Також, звісно, таку ж «радість» відчувають і місцеві мешканці, які торгують самогоном. За їхніми словами, преставники прогресивних соціалістів «гребуть все, що горить», суттєво поповнюючи бюджет цих міні-горіл­чаних заводів.

За інформацією інтернет-видання «Обком»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com