Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

За що звільнили Ігоря Слісаренка?

Першого вересня ведучий 5-го каналу Ігор Слісаренко написав заяву про звільнення. За словами ведучого, він зробив це на вимогу менеджменту каналу, а причиною стала озвучена в ефірі інформація про вартість навчання у школі, куди ходять діти Президента Віктора Ющенка.

Посилаючись на УНІАН, Ігор Слісаренко повідомив, що за кожну дитину, що вчиться у Міжнародній Печерській школі, сплачують 12 тисяч доларів США на рік.

«Я написав заяву на прохання менеджменту каналу, озвучене шеф-редактором Олександром Народецьким, — повідомив «Телекритиці» Ігор Слісаренко. — Він наголосив, що це не його рішення, а всього менеджменту каналу. Рішення наступне: попросити мене написати заяву про звільнення за власним бажанням. Що я і зробив у суботу. Перед тим були розбірки щодо оприлюдненої в ефірі мого фінального випуску об 11.00 інформації про дочок президента».

За словами пана Слісаренка, під час включення кореспондента 5-го каналу щодо відкриття Президентом Ющенком «школи майбутнього» в Києві, він вирішив, що доречним буде запитати про вартість навчання у цій школі. «Виявилось, що «школа майбутнього» — державна, безкоштовна. Після цього я сказав, що, до речі, сьогодні молодша донька Ющенка пішла у перший клас тієї ж гімназії, де навчається старша. Як повідомляє агентство УНІАН, подружжя вибрало цю гімназію тому що там кілька іноземних мов та європейські стандарти. І додав, що вартість навчання там також відповідає європейських стандартам — 12 тисяч доларів. Саме через це буча і зчинилася», — розповідає ведучий. Ґвалт, каже він, зчинився за 2-3 години, а вже о 16.00 він написав заяву.

За словами ведучого 5-го каналу Єгора Соболєва, 4 вересня це питання повинна розглядати редакційна рада 5-го каналу. Утім, гендиректор каналу Іван Адамчук повідомив «ТК», що не знає, з якого приводу і коли збиратиметься редакційна рада.

«Наскільки я знаю, ніхто Ігоря не звільняв. Інша справа, що він написав сам заяву за власним бажанням. Іншої інформації я не маю», — сказав пан Адамчук.

Чи підписана заява, Ігореві Слісаренку поки що невідомо: «Я поклав її у приймальні й не знаю її подальшої долі. Ані з Іваном Адамчуком, ані з Юрієм Стецем із цього приводу розмови не мав. Знаю, що завтра має відбутися редакційна рада, і погодився на неї прийти. Я хочу не тільки висловити свою точку зору, але й почути контраргументи: що я зробив такого непрофесійного».

За матеріалами інтернет-видань

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com